Chef Santeri - Rakkaat juurekset

Saatavuus: Varastossa

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2013
  • Kirjailija : Anna-Liisa Nikus, Santeri Vuosara
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-021-9
  • Sivuja : 167
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Rakkaat juurekset on Chef Santerin kunnianosoitus parhaille maan antimille.

Kirja tarjoaa inspiroivan läpileikkauksen juuresten käytöstä. Kesän ihanat uudet juurekset, syksyinen yltäkylläisyys sekä talvijuuresten syvät maut ovat antaneet innoituksensa kirjan yli puoleensataan ruokaohjeeseen.

Tähän aikaan päivitettyjä klassikoita ja uusia oivalluksia leimaa rakkaus yksinkertaisiin ja nöyriin, mutta ehdottoman ylellisiin makuihin. Santerin ruokafilosofia on tehdä yksinkertaisesti hyvää.

Chef Santeri alias Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava kokki ja illallispalveluyrittäjä. Hänet tunnetaan mm. hämäläistä perinneruokaa rohkeasti uudistaneesta Uusi Mustamakkara -kirjasta, joka myi kaksi painosta ja poiki tekijälleen Vuoden tamperelainen -ehdokkuuden. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja.

 

Katso kirjan traileri Youtubesta

 

[youtube 39SCyBi25lU]

 

Kirjan Facebook-sivut

Helsingin Sanomat

"Kirja on visuaalisesti todella huikea, hienosti suunniteltu ja kokonaisuudessaan varsin jämerä opus! Se ei sisällä pelkästään ruokakuvia, vaan myös tilannekuvia ruuan laitosta ja raaka-aineiden hankinnasta. Kirjan kuvitus on ainutlaatuisen tyylikästä ja niiden maailman on helppo uppoutua. Tämän parissa kuolatessa menee ilta jos toinenkin. Suosittelenkin kirjaa ehdottomasti heti isänpäivä- tai joululahjaksi jokaiseen perinneruokaa arvostavaan kotitalouteen." Indiemode-blogi

"Kirjan reseptit kunnioittavat juureksia eivätkä ne sisällä miljoonaa eri ainesosaa vaan juures todella on pääosassa. Nämä ruoat valmistuvat helposti kenen tahansa keittiöstä ja antavat mukavaa vaihtelua keittiöön. Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa kaikille, jotka haluavat tehdä yksinkertaisesti hyvää." Kipparin morsian

Jotain maukasta -ruokablogi

Vaimomatskuu-blogi

365 days with Ida-blogi

Sivumaku-blogi

Jookostakookosta-blogi


Kirjailija

Anna-Liisa Nikus

Tamperelainen muoto- ja mainoskuvaaja Anna-Liisa Nikus (s. 1978) on toiminut alalla vuodesta 2005, ja on tänä aikana ikuistanut kuviinsa ihmisten elämän eri vaiheita ja tunteita, tuotteita ja ruokia (ja joskus jopa mustaamakkaraa). Kilpailuissakin menestynyt Anna-Liisa viihtyy alati muuttuvalla alalla ja nauttii sen monimuotoisuudesta. www.studioannaliisanikus.fi

Lue lisää

Santeri Vuosara

Chef Santeri alias Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava kokki ja illallispalveluyrittäjä. Hänet tunnetaan mm. hämäläistä perinneruokaa rohkeasti uudistaneesta Uusi Mustamakkara -kirjasta, joka poiki tekijälleen Vuoden tamperelainen -ehdokkuuden.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit