Digikuvaajan Toivepaketti

Saatavuus: Loppu varastosta

29,90 €

Toivepaketin hinta: 29,90 €

  • Ilmestymisvuosi :
  • Kirjailija :
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN :
  • Sivuja : 488
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Aihekokonaisuudet hallintaan tehokkaasti ja edullisesti! Toisiaan täydentävistä kirjoista koostetut Toivepaketit ovat vähintäänkin 25 % edullisempia kuin jos ostaisit niiden sisältämät kirjat erikseen. Vastaavia tarjouspaketteja ei saa muista kirjakaupoista. Digikuvaajan toivepaketin normaalihinta 71 €.

Digikamerakoulu - selkeä, havainnollinen kuvausopas

Selkeästi toimittu teos avaa kuvauksen maailman aivan eri tavalla kuin kameran käyttöohje. Kirja sopii mainiosti niin järjestelmäkameralla kuin monipuolisella kompaktilla kuvaavalle harrastajalle. Kirjaan mahtuu yli kolmesataa opastavaa kuvaa sekä vinkkiä parempiin henkilö- ja tilannekuviin kotona, matkoilla ja luonnossa. Digikamerakoulun opettajana toimii valokuvaaja ja innostava kouluttaja Pekka Punkari, joka on toimittanut useita menestysoppaita.

Digikuvaamisen taito

Digikuvaamisen taito antaa kattavan johdatuksen valokuvaukseen ja sen tärkeimpiin osa-alueisiin sekä kuvankäsittelyyn. Se johdattaa sinut käytännönläheisten esimerkkien avulla valokuvauksen perusteista kohti vaativampien tekniikoiden hallintaa. Kenneth Lehtisen opas sopii kaiken tasoisille valokuvaajille, jotka kaipaavat punnittua tietoa ja vinkkejä tekniikan hallintaan, kuvankäsittelyyn sekä uusiin kuvausideoihin.

Arvostelut

"Kirkkaasti paras Suomessa kirjoitettu jokahenkilön valokuvausopas
kautta aikojen. Eikä varmasti häpeä kansainvälisestikään."

Kommentit