Digikamerakoulu - selkeä, havainnollinen kuvausopas

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2016
  • Kirjailija : Pekka Punkari
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-5912-67-8
  • Sivuja : 216
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Suomen selkein kuvausopas! (3. painos 2016)

Huippukuva syntyy harvoin pelkällä napin painalluksella.Tilanteen tavoittaminen vaatii tekniikan ja ilmaisun saumatonta yhteispeliä.

Digikamerakoulun havainnolliset esimerkit opettavat tuntemaan automatiikan rajat ja luovien säätöjen ulottuvuudet. Kuinka tavoitat liikkuvat kohteet ja saat ne terävyysalueen hallinnalla erottumaan selkeästi taustastaan. Löydät oikeat säädöt myös tunnelmaa tukevaan värintoistoon ja valotukseen.

Lisäksi kirja opettaa ottamaan kuvankäsittelyn tärkeät askeleet, mikä viimeistelee vaikuttavan lopputuloksen. Löydät kohteisiisi luovan näkökulman ja opit ohjaamaan tekniikkaa niin, että se palvelee persoonallista ilmaisua.

Selkeästi toimittu teos avaa kuvauksen maailman aivan eri tavalla kuin kameran käyttöohje. Kirja sopii mainiosti niin järjestelmäkameralla kuin monipuolisella kompaktilla kuvaavalle harrastajalle. Kirjaan mahtuu yli kolmesataa opastavaa kuvaa sekä vinkkiä parempiin henkilö- ja tilannekuviin kotona, matkoilla ja luonnossa.

Digikamerakoulun opettajana toimii valokuvaaja ja innostava kouluttaja Pekka Punkari, joka on toimittanut useita menestysoppaita.

"Nyt olen innolla harjoitellut uuden kamerani käyttöä. Kirja on nimittäin todellakin innostuanut minua selkeytensä vuoksi!.. Opus on täynnä hyviä ja konkreettisia vinkkejä niin kameran säädöistä kuin esimerkiksi muustakin kuvausasettelusta ja tämä onkin ollut mielestäni selkein selailemani kuvausopus." Ostolakossa-blogi

"Tämän kirjan luettuaan on saanut hyvät perustiedot kameran käytöstä." Kirjavinkit, 28.8.2013

Palautetta lukijoilta:

"Todella hyvä kirja! Kaikki asiat on tässä havainnollisesti kerrottu,
mitä asetuksia kannattaa käyttää ja miksi. Myös kuvat ovat helposti
lähestyttäviä. Sellaisia kun me kaikki haluamme ottaa, eikä mitään
Grand Canyon -hifistelyä. Kirjan listaukset/faktalaatikot ovat tosi jees."

"Kirkkaasti paras Suomessa kirjoitettu jokahenkilön valokuvausopas
kautta aikojen. Eikä varmasti häpeä kansainvälisestikään." 

Kirjailija

Pekka Punkari

Kamera-lehden päätoimittajana pitkään vaikuttanut Pekka Punkari toimii nyt vapaana kirjoittajana, kuvaajana ja suosittuna kouluttajana. Hän on toimittanut oppaita ja artikkeleita niin kuvauksen tekniikasta kuin ilmaisustakin ja pitänyt useita valokuvataidenäyttelyjä.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit