Tarjous

Emman kakut, leivokset & jäätelöt (Emma Iivanainen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 34,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2015
  • Kirjailija : Emma Iivanainen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-111-7
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot


Emma Iivanaisen toinen leivontakirja tarjoaa nopeaa helpotusta makeannälkään ja näyttäviä juhlatarjottavia kiireiselle leipojalle.

Laadukkaista raaka-aineista syntyy yllättävän helposti taivaallisia kakkuja leivoksia ja jäätelöitä. Monet resepteistä valmistuvat yhdessä kulhossa, joten aikaa säästyy ja leipomisen lopputuloksena ei ole valtava tiskivuori, vaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja.

Kirjasta löytyy monenlaisia leivonnaisia täytekakuista paistettuihin juustokakkuihin, helppoihin brownieihin ja mutakakkuihin sekä erilaisiin leivoksiin ja jäätelöihin. Ajankohtaiset ideat innostavat leipomaan: marenkikakku taiotaan sateenkaaren väreihin, amerikkalainen smores-nuotioherkku muuntautuu jäätelöksi ja omenapiirakasta rakennetaan korkea juhlakakku. Kirjan donitsit, kuppikakut ja jäätelöpuikot hurmaavat trenditietoisen herkuttelijan.

Koristelua ei kirjassa ole kokonaan unohdettu, vaan herkulliset leivonnaiset tuunataan helpoilla nikseillä juhlapöydän katseenvangitsijoiksi. Suklaa, marengit, kookoslastut, marjat ja hedelmät muuntautuvat yllättävällä tavalla näyttäviksi koristeiksi. Lukija voi helposti itse valita, jättääkö koristelun vähemmälle tilaisuudesta riippuen.

Tämä kirja sopii kiireiselle nykyaikaiselle leipojalle, joka haluaa säväyttää, niin leivonnaisten maulla kuin ulkonäölläkin. Tulet yllättymään, miten helposti näyttävät ja herkulliset tarjottavat syntyvät!

Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija, bloggaaja ja leivontakirjailija, jonka herkulliset reseptit ja koristelutaidot on noteerattu myös kansainvälisesti. Iivanaisen koristeluohjeita ja reseptejä on ensimmäisenä suomalaisena julkaistu maailman tunnetuimmissa kakunkoristelulehdissä. Suomen käsityön museo valitsi Iivanaisen Vuoden käsityöläiseksi 2013, minkä jälkeen hänen töitään on nähty kymmenissä suomalaisissa lehdissä.

Arvostelut

"Aika hauskoja ja erilaisiakin leipomuksia Emman kakut, leivokset & jäätelöt -teos pitää sisällään. Laventeli-valkosuklaamarenkeihin en ole ennen törmännyt, ja esimerkiksi suklaaomenat yksinkertaisuudessaan olivat piristävä lisä kirjan sivuilla. Se, mikä herätti mielenkiintoni kaikkein eniten, olivat erilaiset jäätelöreseptit: on tuoreista raaka-aineista tehtäviä mehujääpuikkoja ja erilaisia jäätelökakkuja." Cinnamonum-blogi 

"Painted By Cakes -blogin Emma Iivanainen on kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, jonka toinen keittokirja keskittyy simppeleihin, mutta upeisiin leivonnaisiin ja jäätelöihin. Kirjasta löytyy reseptejä laidasta laitaan: marenkeja,  muffineja,  kuppikakkuja, fudgeja, éclair-leivoksia, jäätelöitä ja tietenkin erilaisia kakkuja. Reseptit ovat inspiroivia ja niissä on hauskoja ideoita. Miltä kuulostavat esimerkiksi kinuski-popcorn-jäätelökakku, sateenkaaren väreissä loistava marenkikerroskakku ja kiivi-kookosjäätelöpuikot?Emma on kuvannut kirjan näyttävät kuvat, jotka jo itsessään tekevät herkkukirjasta selailemisen arvoisen. Kokeilin kirjasta punaherukka-juustokakkumuffineja, joista tuli ihanan kirpeitä makeita herkkuja. Varoitus, sillä tämän kirjan lukemisesta seuraa valtava leivontavimma ja makeannälkä!"  Maku-lehti 3/2015

Emman uusin kirja, Emman kakut, leivokset ja jäätelöt on visuaalisesti huikaisevan kaunis ja vaikka en todella ole mitään leipuri hiiva, innostuin kovasti kirjan jäätelöresepteistä, koska.. jäätelöhommat ovat minulle tuttuja." 52 weeks of deliciousness -blogi  

"Kenelle? Taidokkaasti koristettuja kakkuja Painted By Cakes -blogissaan esittelevä Iivanainen antaa nyt pienemmän mittakaavan ohjeita. Kirja tarjoaa herkullisia jippoja leivonnaisten visuaalisuutta arvostavalle leipurille. Hittiennuste: Mansikkajuustokakun tai mustikkapiirakan makuinen jätski kerää takuulla suosiota kesän pippaloissa." Kodin Kuvalehti, 10/2015

"In this, her second book, Finnish cake decorator and Cakes & Sugarcraft magazine contributor, Emma Iivanainen, presents recipes for a decadent selection of p atisserie, cakes, ice creams and desserts. In contrast with her bright and breezy first book on sugarcraft, the photographs are dark and atmospheric and Emma's food styling remains just as impeccable. If you're looking to get ideas for a dessert table or to expand your baking repertoire, you could get a great deal of inspiration from the presentation ideas."  Cakes & Sugarcraft -lehti, Summer 2015

 

 

 

 

Kirjailija

Emma Iivanainen

Emma Iivanainen on kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, joka tuli tunnetuksi Koko Suomi leipoo -kilpailusta vuonna 2013 ja samana vuonna hänet valittiin vuoden käsityöläiseksi.

Emma on tehnyt kansainvälistä uraa ja hänen suunnittelemiaan ja valokuvaamiaan kakkuja nähdään säännöllisesti maailmanlaajuisesti leviävissä leivonta-alan lehdissä, kuten Cakes & Sugarcraft ja Wedding Cakes. Emma kirjoittaa säännöllisesti myös suomalaisiin ruoka-alan lehtiin, kuten Maku-lehteen, ja ylläpitää omaa blogiaan Painted by Cakes, joka on Suomen suosituimpia ja kansainvälisimpiä ruoka-alan blogeja. 

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista