Tarjous

Latinomakuja – Latin Flavours (Kira Weckman, Michel Garzón)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 32,90 €

Tarjoushinta 22,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 06/2015
  • Kirjailija : Kira Weckman, Michel Garzón
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-177-3
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Latinokeittiö on yksi kuumimpia ruokatrendejä, mikä näkyy vahvasti ravintolamaailmassa, televisiossa ja ruokalehdissä. 

Suomen Top Chef 2013 Kira Weckman ja hänen kolumbialainen kokkimiehensä Michel Garzón ovat kehitelleet tähän kirjaan omia eteläamerikkalaisia suosikkireseptejään suomalaisia ruokaharrastajia varten. Mukana on sekä helppoja arkiruokia, bileruokaa, kisakatsomon katuruokaa että haastavampia annoskokonaisuuksia juhlavaan illalliseen, unohtamatta tietenkään herkullisia grillireseptejä. 

Latinomakuja esittelee monipuolisesti raikkaita, herkullisia ja kauniita eteläamerikkalaisia ruokia, joissa ruokaperinteen ohessa näkyy tekijöiden persoonallinen ote. 

Lähde omassa keittiössäsi Kiran ja Michin kanssa ruokamatkalle Etelä-Amerikkaan ja nauti elämästä! Kirjassa ruokaohjeet ovat myös englanniksi.

Katso reseptivideo Youtubesta


>> Katso reseptiesimerkki Makuja.fi-sivustolta

"Pari viikkoa sitten käsiini osui keittokirja nimeltä Latinomakuja, jonka ovat tehneet Suomen Top Chef 2013 Kira Weckman ja hänen kokkimiehensä Michel Garzon. Kirjassa on useita hauskoja reseptejä, joista eniten minua innostivat merenherkut sekä kasvisruoat. Sieltä silmiini osui myös herkullinen, ehkäpä kauden ihanin keitto, jonka reseptin jaan täällä tänään."  Iltasanomat, Karita Tykkä

Arvostelut

"Kirjan kuvista ja kuvituksesta vastannut Sami Piskonen on hienosti saanut vangittua latinovibat, kirjaa on täten ilo selailla... Etelä-Amerikkalainen ruoka minulle hyvin tuntematonta aluetta, tämän takia innostuin kirjasta hyvin paljon. Kirjan reseptit ovat houkuttelevia ja nopealla vilkaisulla selkeitä ja melko helppoja valmistaa... Suosittelen kirjaa kaikille. Varsinkin nyt kesällä, koska kirja sisältää paljon grillissä valmistettavia ruokia. Mutta onhan sitä myös mukava selailla talven pimeinä aikoina, kun mieli tekisi matkustaa johonkin aurinkoiseen." Truly Kira -blogi 

"Kokkipariskunta Kira Weckman ja Michel Garzón pitävät teoksensa Latinomakuja alkusanojen mukaan ruoanlaittoa työn ohella rakkaimpana harrastuksenaan. Kun on tutustunut tähän erityislaatuisen kauniiseen keittokirjaan, tietää että nuo sanat eivät ole vain helinää, niin suurta iloa ja onnea teos huokuu." Tunnelmallisia makuja -blogi

"Huolimatta siitä, että sisareni että lankoni ovat asuneet lattareissa monessakin maassa, latinomaut ovat jääneet minulle hiukan vieraiksi (saisitte kokata useammin, te laiskurit). Siksi ihastuin Kira Weckmanin ja Michel Garzónin kirjaan, joka pursuaa latinotunnelmaa ja autenttisenoloisia lattarimakuja, jotka tulivat Weckmanin pöytään hänen Kolumbiasta kotoisin olevan miehensä mukana. Tekijät sanovat poimineensa kirjaan Etelä-Amerikan parhaat palat, antaneensa klassikoille oman twistinsä, minkään yksittäisen maan keittiölle kirja ei ole uskollinen. Sami Piskosen ruoka- ja matkakuvat virittävät latinofiilikseen."  
Suolaa ja hunajaa -blogi

"Pariskunnan pelkistetyimmät reseptit osoittautuivat erinomaisiksi. Arepas-maissirieskat, tortillan kaltaiset kolumbialaiset lätyt, maistuivat voin ja munakokkelin kera, mutta ohje, johon olen palannut kyllästymättä yhä uudelleen ja uudelleen, yhdistää makean säilykemaissin ja lettutaikinan."
Kauppalehti.fi Reseptitesti

"Eteläamerikkalainen latinoruoka ei todellakaan tarkoita pelkästään tortilloja, vaan uskomattoman määrän erilaisia makuelämyksiä pitkään haudutetuista lihoista maukkaisiin jälkiruokiin." Makuja.fi

"Kesän kivoin ruokakirja!"
Eeva-lehti



Kirjailija

Kira Weckman

Kira Weckman on Perhosta ja Haaga-Helia-ammattikorkeakoulusta valmistunut kokki, joka on kilpaillut opiskeluajoistaan lähtien Suomessa ja ulkomailla. Kira on ollut Suomen kokkimaajoukkueessa 2010–2011. Vuonna 2013 hän osallistui Suomen Top Chefiin ja voitti kilpailun.

Lue lisää

Michel Garzón

Michel Garzón on syntynyt Bogotássa Kolumbiassa ja valmistunut Istituto Superior Mariano Moreno -koulusta kokiksi vuonna 2009. Kira ja Michel tapasivat vuonna
2010 opiskellessaan legendaarisessa Institut Paul Bocusessa Ranskassa. Nyt heillä on perhe ja yhteinen catering-yritys KW Catering & Consulting Oy.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista