Sielunkumppani (Ruediger Schache)

Saatavuus: Varastossa

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 04/2014
  • Kirjailija : Ruediger Schache
  • Kustantaja : Minerva
  • ISBN : 978-952-492-874-8
  • Sivuja : 304
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Suhteessa mikään ei tapahdu sattumalta. Valitsemasi elämänkumppani on osa elämänsuunnitelmaasi. Mitä hän sanoo tai ei sano, mitä hän ajattelee tai tuntee, miten hän käyttäytyy – tämä kaikki heijastaa peilin tavoin niitä kätkettyjä voimia, jotka johdattavat teidän kumppanuuttanne ja elämäänne.

Bestsellerkirjailija Ruediger Schache paljastaa kirjassaan sielunkumppaneiden seitsemän peilisalaisuutta. Ne eivät johda pelkästään onnelliseen parisuhteeseen, vaan myös henkilökohtaiseen vapautumiseen ja sisäiseen kasvuun.

Parisuhteessa ei ole hyvää tai huonoa tuuria. On vain rakkautta ja kätkettyjä kaavoja. Ja näiden kaavojen takana odottaa vapaus ja täyttymys.

Kirja sisältää harjoitusohjelman, jonka avulla voidaan parantaa parisuhdetta ja itsetuntemusta. Askel askeleelta opit tunnistamaan kaavoja sekä omassa että toisen käytöksessä. Vanhat tiedostamattomat tottumukset menettävät voimansa, ja samalla syntyy tilaa sille, mikä teitä alun perinkin yhdisti: rakkaudelle.

Kirjailija

Ruediger Schache

Ruediger Schache on saksalainen kirjailija, freelance-toimittaja, elämäntaitovalmentaja sekä suosittu luennoitsija. Hänen kirjojaan on käännetty useille kymmenille kielille ja ne ovat olleet valtavia myyntimenestyksiä sekä Suomessa että maailmalla.

Lue lisää

Kommentit