Ajan säveliä

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 12/2010
  • Kirjailija : Leevi Korkkula
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912005
  • Sivuja : 142
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Iskelmän ja muun musiikin tähtikaartia Suomessa ja ulkomailla - Kuvia kepeässä ja vakavassa hengessä.Leevi Korkkulan valokuvista kootut näyttelyt ovat olleet esillä yli 20 paikassa. Ensimmäinen, Olavi Virta - Hetken ehkä onni kestää... nähtiin 1992 Kuopiossa. Victor Barsokevitsch -valokuvakeskuksessa sekä Suomen lisäksi Tukholmassa ja Göteborgissa. Valokuvaaminen on jatkunut koko ajan. Kaksi viime vuotta Korkkula on keskittynyt tallentamaan musiikkia, tanssia ja kaikkea siihen liittyvää. Otoksista ja haastatteluista hän on koonnut lähes 200 kuvaa käsittävän reportaasikirjan Ajan säveliä.

Ajan säveliä -kirja julkistettiin Kotkan Valokuvakeskuksessa 28.7.2010, jossa kirjailijalla samassa yhteydessä käynnistyi keskuksen 50. näyttely Ajan Säveliä ajalle 29.07. - 5.9.2010. Näyttely on suomalaisen reportaasikuvauksen "Grand Old Manin" Leevi Korkkulan nostalginen, hienostunut, humoristinen ja samalla briljantisti ajan virtaa hivelevä kuvakokonaisuus. Näyttelyn avasi valtioneuvos Riitta Uosukainen. Leevi Korkkula on lupaillut kuvaamisen jatkuvan...

Valtiotieteen maisteri Leevi Korkkula työskenteli Sanoma Osakeyhtiössä Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien palveluksessa vuodesta 1958 vuoteen 2003. Journalistisen muun työn ohessa hän on tallentanut kuuden vuosikymmenen aikana tuhansia valokuvia. Niitä on painettu lehtiin, kirjoihin ja äänilevyjen kansiin.

Kirjailija

Leevi Korkkula

Kommentit