Tarjous

Amerikan keittokirja (Caroline Bretherton, Elena Rosemond-Hoerr)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Yhdysvallat on kulttuurien sulatusuuni, jonka ruoka heijastelee sen väestöä ja historiaa. Keskilännessä syödään kuten Keski-Euroopassa, etelässä maistuvat ranskalaiset vaikutteet ja suurkaupungeissa eri ruokakulttuurit sekoittuvat mitä herkullisimmilla tavoilla. Amerikan keittiö on yhtä monimuotoinen kuin sen väestökin.

Tämän kirjan ohjeissa perinteiset amerikanherkut päivitetään nykymakua vastaaviksi ja aiempaa terveellisemmiksi. Etsit sitten hampurilaisten, nyhtöpossun, enchiladojen tai juustokakun ohjetta, löydät mainiot ohjeet tästä kirjasta. Yhteistä monimuotoisen ruokakulttuurin herkuille on, että ne vievät kielen mennessään.

Caroline Bretherton on englantilaissyntyinen kokki, ruokatoimittaja ja keittokirjailija, joka asuu ja työskentelee Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa.

Elena Rosemond-Hoerr
 on amerikkalainen toimittaja, valokuvaaja ja ruokabloggari, joka on perehtynyt erityisesti amerikkalaiseen ruokaperinteeseen.

Arvostelut

"Amerikan keittokirja esittelee maan makuja sangen monipuolisesti. Mannerta kierretään ilmansuunta ilmansuunnalta alueiden keskeisiä ruokia ja makuja läpikäyden. Reseptejä löytyy niin alkupaloille, keitoille kuin salaateillekin, aamiaisille ja välipaloille, pääruoille ja lisäkkeille, jälkiruokia, leivonnaisia, makeisia ja säilykkeitä poissulkematta. On klassikkoja ja uusia innovaatioita, vaihtoehtoisia toteutustapoja ja tietoiskuja sekä tarinoita makujen menneisyydestä."  Kirjavinkit.fi

"Kirja on runsaasti kuvitettu ja kuvat kyllä saavat makunystyröihin eloa." Kirjojenkeskellä-blogi

Kirjailija

Caroline Bretherton

Elena Rosemond-Hoerr

Kommentit