Armanin maailma (Kauko Röyhkä, Arman Alizad)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 10/2014
  • Kirjailija : Kauko Röyhkä, Arman Alizad
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-072-1
  • Sivuja : 180
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

”Mulla on valtava seikkailunhalu, mä olen aina halunnut kokea asioita.”

Arman Alizad on äärimmäisyyksien mies. Hän tutustuu taistelulajeihin, niiden legendaarisiin suurmestareihin ja kamppailee heitä vastaan. Arman liittyy brasilialaiseen rikollisjengiin, Arman on pullonkerääjänä Kamputsean slummeissa, Arman juo Gangesin saastunutta vettä ja saa suolistotulehduksen, joka melkein tappaa hänet Himalajalla. Arman ei pelkää mitään. Armanin kiinnostavan tarinan kirjasi ylös Kauko Röyhkä.

”Jos et tee mitään, unelma on pelkkä toivomus. Luovuttaminen tappaa enemmän unelmia kuin epäonnistuminen.”

Arman kertoo kirjassaan tarinansa, lapsuudestaan Iranissa, nuoruudestaan Helsingin skeittari- ja breakdanceporukoissa, opiskelustaan räätälimestariksi ja päätymisestään rajoja huimasti rikkovaksi tv-tähdeksi.

Arman Alizad palkittiin Kultainen Venla -gaalassa vuoden 2013 parhaana televisioesiintyjänä ja Arman ja viimeinen ristiretki parhaana reality-ohjelmana. Kill Arman sekä Arman ja viimeinen ristiretki -sarjat on myyty yhteensä yli sataan maahan. Sosiaalisessa mediassa Armanilla on lähes 200 000 seuraajaa.

 

Katso kirjan traileri Youtubesta

Arvostelut

"ARMAN ALIZAD on kuuden vuoden aikana käynyt yli kahdessakymmenessä maassa. Ensin Alizad kiersi maailmaa kamppailulajien perässä Kill Arman -sarjassa. Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelmassa hän tutustui vaikeissa olosuhteissa elävien yhteisöjen arkeen. Nyt reissukokemukset on koottu Armanin maailma -teokseen (Docendo 2014)." Mondo 1/2015, Minttu Poutanen

Kirjailija

Kauko Röyhkä

Kauko Röyhkä (s. 1959) on tunnettu rockmuusikko ja kirjailija. Hänen esikoislevynsä ja -romaaninsa ilmestyivät 1980. Proosan ja laulujen ohella hän on tehnyt myös kaksi valokuva/historiateosta valokuvaaja Juha Metson kanssa. Kauko Röyhkä on alunperin kotoisin Oulusta, mutta asuu nykyisin Turussa.

Lue lisää

Arman Alizad

Arman Alizad on kolmella Venla-patsaalla palkittu televisiotuottaja ja toimittaja. Hänen tuotantoyhtiönsä Armanin Maailma Oy:n sarjat ovat kaikki kansainvälisessä jakelussa ja hänen esikoistuotantonsa Kill Arman on esitetty 135 maassa.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit