Tuotteet 1-10 / 50

Nouseva
/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5


Docendon osasto 5a1 lukuisine kirjatarjouksineen löytyy GoExpojen Kuva & Kamera -puolelta.

Pohjoismaiden suurin kuva-tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo -ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat paljon ajankohtaista asiaa ja opittavaa.

Tervetuloa messuille! Katso lisätiedot >> http://goexpo.messukeskus.com/messuilla/kuva-kamera/

Lue lisää
Kategoria: Tiedotteet Kirjoittanut: Riikka Käyhkö

Lauri Jäntin säätiö palkitsi 30.1.2018 tietokirjailijoita Vanhan ylioppilastalon tiedekuntasalissa. Neljästä palkitusta kaksi oli Docendon kirjailijoita, Hannu Himanen ja Sami Karjalainen. Docendo onnittelee!

Hannu Himasen Länttä vai itää (Docendo) ”ei käsittele vain Venäjää, Suomen idänpolitiikkaa ja maamme mahdollista Nato-jäsenyyttä, vaan pohtii myös Suomen perustuslain kiemuroita ja laajemmin suomalaisen yhteiskunnan valtarakenteitten toimivuutta”, raati perustelee.

Sami Karjalaisen Rantojen hyönteiset (Docendo) ”innostaa ihastelemaan siroja neidonkorentoja, uljaita sudenkorentoja ja komeita ukonkorentoja, mutta myös iniseviä hyttysiä”.


Tunnustuksena molemmille kunniamaininnat ja 5000 euroa.
(palkitut Hannu Himanen ja Sami Karjalainen)


Lue lisää
Posted Kirjoittanut: Riikka Käyhkö


Docendon kevät tarjoaa runsaasti hyvinvointiin ja luontoon keskittyviä kirjoja. Historiakirjoista esille nousevat erityisesti itsenäisyytemme dramaattisiin alkuvaiheisiin liittyvät kirjat. Kesää kohti mentäessä kiinnostavia aiheita ovat muun muassa kodin uudistaminen ja pihan kunnostaminen.

Tutustu Docendon kevään ohjelmaan ja katso kirjojen julkistusaikataulu.

Lue lisää
Kategoria: Tiedotteet Kirjoittanut: Riikka Käyhkö

LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa 10.1.2018 klo 01.00

Ensimmäinen suomalainen, kaiken kattava tietokirja unesta, kaikille terveydestään kiinnostuneille. Professori, neurologi Markku Partisen ja Helsingin Uniklinikan toiminnanjohtaja Anne Huutoniemen Uniterveyskirja – nuku hyvin, voi hyvin perustuu tieteen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirjassa annetaan paljon neuvoja ja ohjeita, joihin jokainen voi turvautua oma-aloitteisesti korjatakseen unettomuuttaan tai parantaakseen unensa laatua.

Professori Markku Partinen on neurologi ja hänellä on unilääketieteen erityispätevyys. Partinen on suomalaisen unilääketieteen edelläkävijä ja kansainvälisesti arvostettu asiantuntija.

Helsingin Uniklinikan toiminnanjohtaja Anne Huutoniemi on perehtynyt unettomuuden ja väsymyksen lääkkeettömiin hoitomenetelmiin. Hän on unihoitaja ja sairaanhoitaja, jolla on psykoterapeuttiset erityisvalmiudet.

Markku Partinen & Anne Huutoniemi: Uniterveyskirja – nuku hyvin, voi hyvin. ISBN 978-952-291-439-2, 288 sivua, sidottu.


Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:
tiedotus@docendo.fiLue lisää
Kategoria: Tiedotteet Kirjoittanut: Riikka Käyhkö

LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa 1.1.2018

Hyvinvointia venyttelystä (Docendo 2018) on ohjekirja matalasykkeiseen kehonhuoltoon. Kirjassa on selkeät ohjeet sekä liikkuvan ihmisen tavoitteelliseen venytysharjoitteluun että tavallisen sohvaperunan perusvenytyksiin. Kirja sisältää laajan valikoiman staattisia ja dynaamisia venytyksiä sekä toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita. Siinä käsitellään kattavasti eri lihasryhmien venytysliikkeitä ja annetaan vinkkejä myös erilaisten apuvälineiden käytöstä venytysharjoittelussa.

Hyvinvointia venyttelystä -kirjan asiantuntijana toimii E. Helena Reen. Hän on Espanjassa ja Suomessa asuva liikunnanohjaaja, ryhmäliikuntaohjaajien kouluttaja ja NLP Trainer, joka työskentelee fysioterapiatuotteiden kansainvälisen myynnin parissa. Hän on työskennellyt päätoimisesti liikunta-alalla yli 20 vuotta Suomessa ja ulkomailla. Jouni Virtamo on kokenut liikunta-alan tietokirjailija.

E. Helena Reen & Jouni Virtamo: Hyvinvointia venyttelystä. ISBN 978-952-291-462-0, 129 sivua, nidottu.

Lisätiedot, arvostelukappale- ja haastattelupyynnöt, pressikuvat:
tiedotus@docendo.fi


Lue lisää
Posted Kirjoittanut: Riikka Käyhkö


Syksyn odotetuin tapahtuma Helsingin Kirjamessut tulee jälleen!
 • Torstai  26.10. klo 10-20
 • Perjantai 27.10. klo 10-20
 • Lauantai 28.10. klo 10-20
 • Sunnuntai 29.10. klo 10-18
Lisätiedot messuista: http://kirjamessut.messukeskus.com/
Messuille tulossa yli 80 000 kävijää, 313 näytteilleasettajaa ja 1200 erilaista esitystä.

Docendon löydät messuosastolta 6g48. Kirjailijoitamme esiintymässä ja tavattavissa messuilla yli 60 esityksessä, katso tarkka aikataulu >>tästä.

HUOM! Pidämme oikeudet muutoksiin, sivuja päivitetty viimeksi 13.10.2017. Ohjelmamuutokset päivittyvät reaaliajassa messujen virallisille sivuille http://kirjamessut.messukeskus.com/.

Lue lisää
Kategoria: Tiedotteet Kirjoittanut: Riikka KäyhköTurun Kirjamessut järjestetään tänä vuonna 6.–8.10. Messujen teemana on Suomi ja sen monet äänet. Esiintyjiä messuilla on kaiken kaikkiaan n. 770, ohjelmanumeroita 500 ja ohjelmatuottajia yli 100. Lisätiedot messuista: http://www.kirjamessut.fi/

Docendo osastolla A54 ja kirjailijoitamme esiintymässä seuraavasti:

PERJANTAI 6.10.2017

klo 11.00-11.20, Kuisti-lava: Saksan kenraali Suomen päämajassa vuonna 1941, Pekka Visuri.
klo 12.30-13.00, Kuisti-lava: Makwan Amirkhani & Mari Sainio.
klo 15.20-15.40, Tieto-lava: Hyvät pahat verot, Reijo Knuutinen.
klo 16.20-16.40, Kuisti-lava: Yön kuningas, Seppo "Sedu" Koskinen & Teemu Potapoff.

LAUANTAI 7.10.2017

klo 11.20-11.40, Tieto-lava: Mies josta tehtiin patsas – Paavo Nurmen ennätykset, maine ja perintö, Kalle Virtapohja.
klo 12.00-12.20, Kuisti-lava: Immo Kuutsa - mies suomalaisen hiihtoihmeen takana, Immo Kuutsa & Ari Pusa.
klo 14.20-15.00, Kuisti-lava: Kun keho ei kestä, Raakel Lignell & Anne Puranen.  Yhteisesitys Tommi Kovasen ja Jenny Rostainin kanssa, haastattelija Juha Heiskanen.
klo 16.00-16.20, Auditorio: Anssi Kela – kosketusetäisyydellä, Anssi Kela & Jean Ramsay.
klo 17.40-18.00, Tieto-lava: Spede, nimittäin. Tuomas Marjamäki.

SUNNUNTAI 8.10.2017

klo 12.40-13.20, Eino-lava, 2. krs.: Suomalainen maisema ja sen parhaat kuvaajat: Jaakko Ruola: Saaristomeren panoraama, Suomalainen maisema – kotomaamme koko kuva, Tea Karvinen: Kansallispuistot – maamme luonnon helmet, Kirsi MacKenzie: Pohjolan maagiset maisemat. Suomalaisen maisemakuvauksen kärkinimet kertovat, missä ne upeimmat maisemat ovat ja miten niitä kannattaa lähestyä. Haastattelija: Markku Saiha.
klo 16.00-16.20, Kuisti-lava: Elämäni banaanin kuorena, Lauri Törhönen. Haastattelija Kaarina Hazard.

Ohjelma: http://www.kirjamessut.fi/home/ohjelma/

Lue lisää
Kategoria: Tiedotteet Kirjoittanut: Riikka Käyhkö

Onnittelut kirjailijallemme Heikki Haapavaaralle! Haapavaara sai Suomen tietokirjailijat ry:n jakaman 6 000 euron Tietokirjallisuuden edistämispalkinnon TIETOKIRJA.FI-tapahtuman avajaisissa Helsingissä. Lue koko tiedote: https://www.epressi.com/media/userfiles/53513/1503581660/tiedote-tietokirjallisuuden-edistamispalkinto-2017-.pdf

Lue lisää
Posted Kirjoittanut: Riikka Käyhkö

Tutustu Docendon syksyn ohjelmaan ja katso kirjojen julkistusaikataulu.
Lue lisää
Kategoria: Tiedotteet Kirjoittanut: Riikka Käyhkö


Kirjan voima oli siinä, että sillä oli kasvot: se kertoi myös tekijänsä tarinan. Ihmisen tarina kasvojen takana kiinnostaa aina. Tulevana syksynä uskomme yhä vahvoihin henkilökuviin. Kirjojemme kautta tutummiksi tulevat mm. Spede, Makwan Amirkhani, Timo Jutila, Olli Lindholm, Anssi Kela, Marco Hietala, Sedu Koskinen, Ilpo Kokkila ja suomalaiset kapellimestarit ja monet muut.


Lisäksi sukellamme syvälle nykyisyyteen ja historiaan, satavuotiaassa Suomessa ja sen ulkopuolella. Kaikissa tarinoissa kuuluu ihmisen ääni. Jotain aivan uuttakin on mukana: nyt näet dekkarikustantaja CrimeTimen syksyn kirjat tästä samasta luettelosta. >> Lue myös koko syksyn 2017 luettelo

Lue lisää
Kategoria: Tiedotteet Kirjoittanut: Riikka Käyhkö

Tuotteet 1-10 / 50

Nouseva
/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5