Tuotteet 1-10 / 48

Nouseva
/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Syksyn kustannusohjelmassa on peräti 50 uutuuskirjaa:
24 tietokirjaa – 16 henkilökuvaa – 7 CrimeTime-rikoskirjaa – 3 romaania

Lisätietoja: tiedotus@docendo.fi


Luettelon Pdf-version voit ladata TÄSTÄ.

Docendon julkistusaikataulu kevät 2019

Kirjoja medialle, kutsuvieraiden ja toimittajien ennakkoilmoittautumiset julkistuksiin: tiedotus@docendo.fi

Toimittaja:
Lisätietoja ja ennakkohaastattelupyynnöt: Juha Janhonen, juha.janhonen(at)docendo.fi, puhelin 040 8430 139.

Kirjaluettelo: http://www.docendokustannus.fi/medialle

Kansikuvapankki: http://www.docendokustannus.fi/medialle
Lataa julkaisuaikataulu pdf-muodossa TÄSTÄ.
 (päivitetty 2.4.2019)
Kustantajien yhteystiedot

juha.virkki(at)docendo.fi
puhelin 040 5083866
Erityisesti fiktio, tiede, yhteiskunta, kulttuuri, luonto, ruoka ja juoma

Juha Janhonen
juha.janhonen(at)docendo.fi

puhelin 040 843 0139
Erityisesti elämäkerrat, historia, yhteiskunta, urheilu, IT, valokuvaus, tilauskirjat

Kustannuspäällikkö

Heli Bergius
heli.bergius(at)docendo.fi
puhelin  050 371 6561
Erityisesti fiktio, terveys ja hyvinvointi, elämäntaito, lastenkirjat, lemmikit, sisustaminen ja puutarhanhoito.

Tuottaja

Tuomas Marjamäki
tuomas.marjamaki(at)docendo.fi
puhelin 040 557 7086
Erityisesti elämäkerrat, henkilökuvat ja populaarikulttuuri

Docendon_syksy_2018Tutustu Docendon syksyn ohjelmaan ja katso kirjojen julkistusaikataulu.


Lue lisää


Uusia avauksia – romaaneja ja lastenkirjoja

Tietokirjojen ohessa Docendo julkaisee syksyllä myös romaaneja ja lastenkirjoja. Olemme valmistelleet niiden kustannusohjelmaa hiljaisuudessa jo pari vuotta. Kirjailijamme ovat näyttäneet kyntensä kirjoittajina jo aikaisemmin, nyt on proosan vuoro.

Lastenkirjojen tekijät ovat hekin tuttuja sekä lapsille että meille aikuisille. Luettelossa ensiesittelyssä myös syksyn CrimeTime-dekkarit ja -rikostietokirjat.

Docendon_romaanit

>> Lue luetteloa selaimella (issuu.com)
>> Lataa luettelo (pdf, 6,3 Mt)

>> Lisätiedot

Lue lisää


Docendon viime vuodet ovat olleet hienoja. Fiksut kirjailijat ovat tehneet mainioita kirjoja, jotka ovat ilahduttavasti löytäneet lukijansa. Kustannusohjelma on laajentunut tasaisesti sekä nimekemäärältään että aihepiireiltään. Raskaan sarjan tietokirjojen rinnalla kevyemmät kirjat ovat tuoneet uusia ihmisiä kirjojen maailmaan.


Tietokirjojen ohessa julkaisemme tänä syksynä romaaneja ja lastenkirjoja. Päätös ei ole pikaistuksissa tehty, vaan olemme valmistelleet sitä hiljaisuudessa jo pari vuotta.  Kirjailijamme ovat näyttäneet kyntensä kirjoittajina jo aikaisemmin, nyt on proosan vuoro. Lastenkirjojen tekijät ovat hekin tuttuja sekä  lapsille että meille aikuisille.

>> Lue koko syksyn luettelo
>> Lataa luettelo (6,3 Mt)

Lue lisää

MEDIATIEDOTE
Docendo, julkaisuvapaa 4.4.2018

Docendo julkaisee suomeksi Masha Gessenin USA:ssa 2017 parhaan tietokirjan palkinnolla palkitun Venäjä-kirjan

Docendo julkaiseen lokakuussa suomeksi Ilkka Rekiaron kääntämänä Masha Gessenin kirjan The Future Is History – How Totalitarianism Reclaimed Russia. Teos oli vuoden tietokirja Yhdysvalloissa: National Book Award 2017 -voittaja. Suomessa se julkaistaan nimellä Venäjä vailla tulevaisuutta - yksinvaltiuden paluu. Gessen saapuu suomennetun kirjansa julkistukseen ja vierailee Helsingin kirjamessuilla.


Gessenin kirja on ajankohtainen ja varoittava tarina siitä, miten Venäjä taipui yhden sukupolven aikana uudenlaisen yksinvaltiuden alle. Se on kirjoitettu kertomakirjallisuuden keinoin, vahvasti eläytyen ja kirjailijan omien muistikuvien värittämänä. Gessen kirjoittaa synnyinmaansa petetyistä toiveista ja Neuvostoliiton myrkyllisestä perinnöstä seitsemän kirjaa varten haastatellun henkilön kautta.

Masha Gessen on New Yorker -lehden toimittaja ja kirjailija. Hänen edellinen teoksensa Kasvoton mies: Vladimir Putinin nousu Venäjän valtiaaksi (Otava) ilmestyi vuonna 2012. Gessen on syntynyt Moskovassa juutalaisille vanhemmille. Hän muutti perheineen Yhdysvaltoihin teini-ikäisenä, palasi takaisin Moskovaan aikuisena ja työskenteli siellä toimittajana yli 20 vuotta. Jouduttuaan Putinin vainoamaksi Gessen palasi pysyvästi Yhdysvaltoihin vuonna 2013. Hänellä on sekä Venäjän että USA:n kansalaisuus, ja hän opettaa Amherst Collegessa ja asuu New Yorkissa.

Masha Gessen: Venäjä vailla tulevaisuutta – yksinvaltiuden paluu (Docendo 2018), sidottu, 550 sivua.

Lisätietoja:
Kustantaja Juha Janhonen, juha.janhonen@docendo.fi, puhelin 040 8430 139

Parhain terveisin

Juha Janhonen, kustantaja

Docendo, puhelin 040 8430 139

Lue lisää


Docendon osasto 5a1 lukuisine kirjatarjouksineen löytyy GoExpojen Kuva & Kamera -puolelta.

Pohjoismaiden suurin kuva-tapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo -ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat paljon ajankohtaista asiaa ja opittavaa.

Tervetuloa messuille! Katso lisätiedot >> http://goexpo.messukeskus.com/messuilla/kuva-kamera/

Lue lisää

Lauri Jäntin säätiö palkitsi 30.1.2018 tietokirjailijoita Vanhan ylioppilastalon tiedekuntasalissa. Neljästä palkitusta kaksi oli Docendon kirjailijoita, Hannu Himanen ja Sami Karjalainen. Docendo onnittelee!

Hannu Himasen Länttä vai itää (Docendo) ”ei käsittele vain Venäjää, Suomen idänpolitiikkaa ja maamme mahdollista Nato-jäsenyyttä, vaan pohtii myös Suomen perustuslain kiemuroita ja laajemmin suomalaisen yhteiskunnan valtarakenteitten toimivuutta”, raati perustelee.

Sami Karjalaisen Rantojen hyönteiset (Docendo) ”innostaa ihastelemaan siroja neidonkorentoja, uljaita sudenkorentoja ja komeita ukonkorentoja, mutta myös iniseviä hyttysiä”.


Tunnustuksena molemmille kunniamaininnat ja 5000 euroa.
(palkitut Hannu Himanen ja Sami Karjalainen)


Lue lisää


Docendon kevät tarjoaa runsaasti hyvinvointiin ja luontoon keskittyviä kirjoja. Historiakirjoista esille nousevat erityisesti itsenäisyytemme dramaattisiin alkuvaiheisiin liittyvät kirjat. Kesää kohti mentäessä kiinnostavia aiheita ovat muun muassa kodin uudistaminen ja pihan kunnostaminen.

Tutustu Docendon kevään ohjelmaan ja katso kirjojen julkistusaikataulu.

Lue lisää

LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa 10.1.2018 klo 01.00

Ensimmäinen suomalainen, kaiken kattava tietokirja unesta, kaikille terveydestään kiinnostuneille. Professori, neurologi Markku Partisen ja Helsingin Uniklinikan toiminnanjohtaja Anne Huutoniemen Uniterveyskirja – nuku hyvin, voi hyvin perustuu tieteen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirjassa annetaan paljon neuvoja ja ohjeita, joihin jokainen voi turvautua oma-aloitteisesti korjatakseen unettomuuttaan tai parantaakseen unensa laatua.

Professori Markku Partinen on neurologi ja hänellä on unilääketieteen erityispätevyys. Partinen on suomalaisen unilääketieteen edelläkävijä ja kansainvälisesti arvostettu asiantuntija.

Helsingin Uniklinikan toiminnanjohtaja Anne Huutoniemi on perehtynyt unettomuuden ja väsymyksen lääkkeettömiin hoitomenetelmiin. Hän on unihoitaja ja sairaanhoitaja, jolla on psykoterapeuttiset erityisvalmiudet.

Markku Partinen & Anne Huutoniemi: Uniterveyskirja – nuku hyvin, voi hyvin. ISBN 978-952-291-439-2, 288 sivua, sidottu.


Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:
tiedotus@docendo.fiLue lisää

Tuotteet 1-10 / 48

Nouseva
/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5