Docendo Kuva & Kamera -messuilla 15-17.3.2019

Docendon osasto 5b1 kirjatarjouksineen löytyy GoExpon Kuva & Kamera -puolelta. Tervetuloa!

Pohjoismaiden suurin kuvatapahtuma esittelee monipuolisesti kaikkea valo- ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat paljon ajankohtaista asiaa ja opittavaa.

Tervetuloa messuille! Katso lisätiedot Kuvajakamera.messukeskus.comDocendoForum

Kuva ja Kamera -lavalla järjestetään perinteinen DocendoForum. Lauantaina 16.3. lavalla puhumassa kuvaamiseen liittyen kirjailijoitamme.

Tänä vuonna forumissa muun muassa kahden uutuuskirjan julkistusluennot:

 • Merilinnun siivin (Nils Sundberg, Benjam Pöntinen, Arno Rautavaara)
 • Suomen päiväperhoset ja sudenkorennot (Jussi Murtosaari)Kuva & Kamera -messujen lippupakettien arvonta

Docendon sosiaalisen median kanavissa on käynnissä 6–12.3.2019 arvonta, jossa arvotaan 10 lippupakettia (2 lippua/paketti, arvo 32€). Lippupaketeista viisi arvotaan Facebookin kautta tulleiden yhteydenottojen kautta ja viisi pakettia Instagram-kilpailussa.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Docendo Oy ja Sevent Oy.

Kilpailuaikaa on 12.3.2019 klo 23:59 asti ja arvonta suoritetaan 13.3.2019. Kilpailu on avoin kaikille ja osallistua voi molemmissa kanavissa parantaakseen mahdollisuuksiaan arvonnassa. Jos yhdeltä osallistujalta tulee kilpailuun useampi sisällöltään täysin samanlainen osallistuminen, järjestäjällä on oikeus ottaa kyseiseltä osallistujalta vain yksi osallistumiskerta kanavaa kohden huomioon. Docendo ja Sevent pidättävät oikeuden arpoa palkinto uudelleen, jos voittajaa ei saada 14.3. klo 13 mennessä tavoitettua.

Palkinnot jaetaan pääsääntöisesti sähköisinä. Messuliput toimitetaan yhteistyökumppani Sevent Oy:n toimesta voittajille.

Tietosuoja ja muut ohjeet

 • Kanavakohtaiset kilpailuohjeet löytyvät somekanavista. Facebookissa osallistumiseen riittää, että lähettää yhteystietonsa lomakkeen kautta. Instagram-kilpailuun voi osallistua kuvatägäyksellä tai kommentoimalla kilpailupäivitystä (yhteystiedot kysytään vasta arvonnan suorituksen jälkeen).
 • Osallistujat luovuttavat Docendolle oikeuden käyttää Instagram-kilpailussa jaettuja kuvia omissa somekanavissaan (ei kaupalliseen tarkoitukseen). 
 • Voittajien tiedot voidaan julkaista Docendon somekanavissa vain voittajien suostumuksella.
 • Järjestäjät keräävät ja käsittelevät osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman osallistujan erillistä suostumusta eikä tietoja luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä. Halutessaan kilpailuun osallistuja voi myöhemmin jäädä esimerkiksi uutiskirjeen tilaajaksi ja tällöin sovelletaan siihen liittyvää tietojenkäsittelyä.
 • Osallistuessaan arvontaan osallistuja vapauttaa Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.
 • Arvontaan osallistuminen on ilmaista.
 • Palkintoa tai mahdollista palkinnon korviketta ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.
 •