Tosielämän tutkimuksiin perustuvia käytännön työkaluja

Kouluttajana Petri Parvinen, myynnin johtamisen professori Aalto-yliopistosta. Hän on toiminut aktiivisesti yrittäjänä, toimitusjohtajana, riskisijoittajana ja myyjänä.

Tiistai 3.2.2015, Radisson Blu Royal Hotel, HELSINKI

Suomen kilpailukyky nojaa tulevaisuudessa asioihin, jotka ovat aineettomia eivätkä myy itse itseään. Meistä tulee ammattimaiseen myyntityöhön nojaava kansakunta. Miten meistä tulisi hyviä myyjiä? Mitä enemmän ymmärrämme myyntipsykologiasta ja sen tutkimuksesta, sitä enemmän meillä on työvälineitä myyntityön ja yrityksen koko liiketoiminnan kehittämiseen.

Käytännönläheinen ja tapausesimerkeillä ryyditetty koulutus tarjoaa eväitä myyntityössä toimiville asiantuntijoille, yritysjohdolle sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille.

Ilmoittaudu mukaan! info@liikekirjat.fi, puh. 09-6944 053

Lisätiedot: www.liikekirjat.fi/koulutus/ 
Lataa tiedote (pdf)

Hyödynnä nopean ilmoittautujan etu 31.12. mennessä! Nopean ilmoittautujan etuhinta 340 € + alv 24 % on voimassa 31.12.2014 asti (norm. 390 € + alv 24 %).    


myyntipsykologiaOhjelmassa  (klo 9.00 – 13.00)

  • - Vuorovaikutuspsykologian soveltaminen myyntitilanteisiin
  • - Manipuloinnin psykologia – myyntityön eettinen ongelma
  • - Ihmistyypit ja yhteensopivuuden psykologia
  • - Itsensä johtamisen psykologia
  • - Myyntipsykologian hyödyntäminen digitaalisessa ympäristössä
  • - Miten johtaa myynnin muutosta organisaatiossa?

Klo 12.00 - 13.00 Lounas ja koulutuksen päätös

Koulutuksen hintaan sisältyy Petri Parvisen kirjoittama Myyntipsykologia – Näin meille myydään -kirja (arvo 39 €). Kirja on ehdolla Suomen Ekonomiliiton kirjallisuuspalkinnon "Paras suomalainen yrityskirja" saajaksi kuuden finalistin joukossa.