Digijärkkärikoulu 1 - onnistu uudella kameralla

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2010
  • Kirjailija : Pekka Punkari
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 951-0-36085-6
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Parempia kuvia uudella digijärjestelmäkameralla – oikeat säädöt henkilö- ja tilannekuviin kotona, luonnossa ja matkoilla!

Aloittelevalle kuvausharrastajalle suunnattu opas antaa selkeät ohjeet suosituimpien kuvausaiheiden hallintaan järjestelmäkameralla ja kertoo, kuinka kuvaaja voi ohjata kameran automatiikkaa tai ohittaa sen. Havainnolliset kuvaesimerkit opastavat valotuksen ja värintoiston käsisäätöön sekä kohteen liikkeen ja terävyyden tavoittamiseen. Kuvaustekniikan lisäksi kirja tarjoaa lukuisia vinkkejä persoonallisiin kuvakulmiin, rajauksiin ja sommitteluun. Tekniikan ja ilmaisun yhteispeli tiivistyy henkilö-, tilanne-, maisema- ja luontokuvauksen erityispiirteitä selvittävissä luvuissa.

Pekka Punkari on Kamera-lehden päätoimittaja, valokuvaaja ja innostava opettaja. Hän on toimittanut useita kuvausoppaita, joista Digifotokoulu on Suomen selvästi suosituin kuvausopas.

Lue Kirjavinkkien arvio kirjasta. (15.2.2011)

Kirjailija

Pekka Punkari

Kamera-lehden päätoimittajana pitkään vaikuttanut Pekka Punkari toimii nyt vapaana kirjoittajana, kuvaajana ja suosittuna kouluttajana. Hän on toimittanut oppaita ja artikkeleita niin kuvauksen tekniikasta kuin ilmaisustakin ja pitänyt useita valokuvataidenäyttelyjä.

Lue lisää

Kommentit