Digikuva - myynti, osto & käyttöoikeus

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 11,94 €

Kuvaus

Lisätiedot

Oletko harrastaja, joka miettii digikuviensa ammattimaista myyntiä? Oletko ammattilainen, joka ostaa työnsä puolesta paljon kuvia?

Digitaalisuus on merkinnyt vallankumousta valokuvien ottamisen lisäksi niiden myymisessä ja ostamisessa. Kilpailu on koventunut, koska nykyään myös harrastajat tarjoavat kuviaan ammattilaisten ennen hallitsemilla markkinoilla. Valokuvien myyminen ja ostaminen on kuitenkin monessa suhteessa paljon haastavampaa kuin niiden ottaminen.

Pitkään valokuvien parissa työskennelleet tekijät kertovat seikkaperäisesti, mitä asioita valokuvia myytäessä ja ostettaessa on otettava huomioon. Kirjassa käsitellään esimerkkien avulla muun muassa

– kuvien tekniset vaatimukset eri tarkoituksiin
– millaiset kuvat käyvät kaupaksi
– markkinointi ja itsensä tunnetuksi tekeminen
– kuvapankkien hyödyntäminen
– kuvien hinnoittelu kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla
– sopimuskiemurat ja tekijänoikeudelliset seikat

Ohjeiden ja opastusten lisäksi kattava joukko valokuvauksen harrastajia sekä jo harrastajista ammattilaisiksi siirtyneitä kertoo, miten menestyä valokuvauksen armottoman kilpaillussa maailmassa.

Kirjailija

Timo Suvanto

Timo Suvanto on koulutukseltaan fyysikko, ja hän on julkaissut useita tiedettä kansantajuisesti käsitteleviä kirjoja. Hän on harrastanut valokuvausta yli 30 vuotta ja suorittanut myös valokuvaajan ammattitutkinnon. Hän on kirjoittanut kymmenittäin artikkeleita alan lehtiin sekä vetänyt useita valokuvauksen ja kuvankäsittelyn kursseja.

Suvanto pitää myös poikkitieteellistä valokuvaiheista blogia: http://timosuvanto.blogspot.com/

Lue lisää

Sakari Mäkelä

Sakari Mäkelä on koulutukseltaan fyysikko, ja hän on julkaissut useita tiedettä kansantajuisesti käsitteleviä kirjoja. Hän on harrastanut valokuvausta yli 30 vuotta ja suorittanut myös valokuvaajan ammattitutkinnon. Hän on kirjoittanut kymmenittäin artikkeleita alan lehtiin sekä vetänyt useita valokuvauksen ja kuvankäsittelyn kursseja.

Lue lisää

Olli Rinne

Olli Rinne on Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia digikuvauksen lehtikirjoittajia. Hän on opastanut kuvaajia myös verkossa ja kursseilla. Kirjoissaan hän tarjoaa oman harrastajalähtöisen osaamisensa kaikille kuvan sisällön tuottamisesta kiinnostuneille.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kirjan lisämateriaali 

Tarkennus ja korjaus sivun 140 esimerkkiin 2.

Esimerkki 2.

Kommentit