Digikuvaamisen taito

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 02/2014
  • Kirjailija : Kenneth Lehtinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-025-7
  • Sivuja : 272
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Mistä on hyvät kuvat tehty? Onnistuneisiin valokuviin tarvitset hyviä aiheita, tekniikan hallintaa, kuvankäsittelytaitoa sekä oman visuaalisen näkemyksesi ohjaamaan edellä mainittuja. Kokonaisuus ratkaisee, mutta usein valmis kuva on yhtä hyvä kuin ketjun heikoin lenkki.

Digikuvaamisen taito antaa kattavan johdatuksen valokuvaukseen ja sen tärkeimpiin osa-alueisiin sekä kuvankäsittelyyn. Se johdattaa sinut käytännönläheisten esimerkkien avulla valokuvauksen perusteista kohti vaativampien tekniikoiden hallintaa. Tutustut eri aihepiireihin näyttävien valokuvien voimin unohtamatta luovia kuvausideoita. Saat myös näkökulmaa siihen, mitä valokuvaus voi parhaimmillaan olla: lukuisat alan huiput kertovat omista kokemuksistaan ja jakavat erityisosaamistaan.

Käsiteltäviä aiheita ovat mm. kalusto ja tekniikka, maisema-, lähi-, eläin-, kaupunki-, tapahtuma-, urheilu-, henkilö- ja nudekuvaus. Kuvankäsittelyn perusteiden lisäksi tarjolla on myös useita aihekohtaisia esimerkkejä havainnollistamassa kuvankäsittelyn monia mahdollisuuksia. Lisäksi kirjassa annetaan vinkkejä siitä, kuinka voit hyödyntää kuviasi vaikkapa kuvakirjan, taulun tai jopa oman valokuvanäyttelyn muodossa.

Opas sopii kaiken tasoisille valokuvaajille, jotka kaipaavat punnittua tietoa ja vinkkejä tekniikan hallintaan, kuvankäsittelyyn sekä uusiin kuvausideoihin.

Kirjaan liittyy pdf-muotoinen matkakuvauksen saloihin ohjaava tiivistelmä, jonka voit ladata matkalle mukaan vaikka padille tai läppärille osoitteesta www.docendo.fi.

"Jos etsit selkeää opasta kuvaamisen perusasioihin, niin tässä se on. Kirja etenee loogisesti laitevalinnoista kameran säätöihin, kuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn. Esimerkkikuvia hyvistä - ja poskelleen menneistäkin - ratkaisuista on runsaasti." Kamera-lehti 04/2014

>> Katso Sulantoblogin arvostelu kirjasta.

www.kennethlehtinen.com
 

Arvostelut

"Jos etsit selkeää opasta kuvaamisen perusasioihin, niin tässä se on. Kirja etenee loogisesti laitevalinnoista kameran säätöihin, kuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn. Esimerkkikuvia hyvistä - ja poskelleen menneistäkin - ratkaisuista on runsaasti." Kamera-lehti 04/2014

Kirjailija

Kenneth Lehtinen

Kenneth Lehtinen on helsinkiläinen yhteiskuntatieteiden maisteri, vapaa valokuvaaja (VAT) ja tietokirjailija. Tietokirjojen lisäksi hän kirjoittaa valokuvauslehtiin ja luennoi valokuvauksesta alan messuilla ja tapahtumissa. Parhaiten hänet tunnetaan pysäyttävistä musiikki- ja tapahtumakuvistaan. Kotisivut: www.kennethlehtinen.com

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit