UutuusTarjous

Emman kakkukirja - leivo, kuorruta ja koristele (Emma Iivanainen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 29,90 €

Tarjoushinta 27,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2017
  • Kirjailija : Emma Iivanainen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-315-9
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Palkittu kakkutaiteilija Emma Iivanainen paljastaa tässä kauniissa kirjassa parhaat reseptinsä kakkujen leivontaan, kuorruttamiseen ja koristeluun. Kuppikakut, paistetut juustokakut, suklaakakut ja täytekakut hurmaavat maullaan ja koristeluillaan. Emma opastaa, miten kakku kootaan oikeaoppisesti ja kuorrutetaan kauniisti. Tutuiksi tulevat myös tekniikat erilaisten koristeiden valmistamiseen suklaakoristeista syötävään pitsiin. Kirja sisältää makeiden kakkujen koko kirjon superhelpoista pikaresepteistä näyttäviin juhlaluomuksiin.

Emma suunnittelee kakkuja säännöllisesti kansainvälisiin kakunkoristelulehtiin, ja nyt kuumimmat kakkutrendien ohjeet julkaistaan ensimmäistä kertaa suomen kielellä. Miltä kuulostavat vohvelipaperikukat, koristeiden kultaus ja rustiikkinen liitutaulukakku? Lakritsisuklaakakku, värikkäät funfettikuppikakut ja passion pavlova hurmaavat herkullisuudellaan!

Tämä kirja on jokaisen leipojan unelma!

Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, jonka Suomen käsityön museo valitsi vuoden käsityöläiseksi vuonna 2013. Emma kirjoittaa säännöllisesti kansainväliseen Cakes & Sugarcraft -lehteen sekä kotimaiseen Kaneli & sokeri -lehteen. Emma pitää Maku-lehden verkkosivuilla omaa blogiaan Painted by Cakes.

Kirjailija

Emma Iivanainen

Emma Iivanainen on kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, joka tuli tunnetuksi Koko Suomi leipoo -kilpailusta vuonna 2013 ja samana vuonna hänet valittiin vuoden käsityöläiseksi.

Emma on tehnyt kansainvälistä uraa ja hänen suunnittelemiaan ja valokuvaamiaan kakkuja nähdään säännöllisesti maailmanlaajuisesti leviävissä leivonta-alan lehdissä, kuten Cakes & Sugarcraft ja Wedding Cakes. Emma kirjoittaa säännöllisesti myös suomalaisiin ruoka-alan lehtiin, kuten Maku-lehteen, ja ylläpitää omaa blogiaan Painted by Cakes, joka on Suomen suosituimpia ja kansainvälisimpiä ruoka-alan blogeja. 

Lue lisää

Kommentit