HDR luoville kuvaajille

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 04/2010
  • Kirjailija : David Nightingale
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 951-0-36395-2
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

HDR-kuva on sekä tekninen ratkaisu digikameroiden kennojen rajoitusten kiertämiseksi että luova työkalu, joka voi antaa mille tahansa valokuvalle lisää potkua. HDR-tekniikalla kuvaaminen ja kuvien kehittäminen ei ole kuitenkaan aivan ongelmatonta, ja niinpä käyttäjän onkin tärkeää ymmärtää myös tekniikassa vaanivat sudenkuopat.

Tämä kirja kertoo kaiken, mitä onnistuneiden laajan dynamiikan kuvien luomiseen tarvitaan. Tekninen puoli selitetään juurta jaksaen aloittelijankin ymmärtämässä muodossa. Kirjan pääpaino on kuitenkin valokuvaukseen ja kuvien kehittämiseen liittyvillä käytännön neuvoilla.

Runsaat vaiheittaiset esimerkit tekevät sinusta nopeasti asiantuntijan, joka hallitsee HDR-kuvaamisen ja -kehittämisen sekä teoriassa että käytännössä. Näiden ohjeiden avulla saat aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen kerrasta toiseen!

Kirja esittelee myös huikean valikoiman HDR-kuvia kaikkialta maailmasta.

Lue Combiphotoblogin arvio kirjasta.

Lue Kirjavinkkien arvio kirjasta. (113.2011)

Kirjailija

David Nightingale

David Nightingale on valokuvaus- ja kuvankäsittelykoulutukseen erikoistuneen Chromasia Training -yrityksen johtaja, joka kirjoittaa säännöllisesti Digital SLR User -lehteen. Hän pitää myös Perfect Picture School of Photographyn suosittua online-kurssia HDR-kuvauksesta (Unleashing the Power of High Dynamic Range [HDR] Images). Davidiltä on aikaisemmin ilmestynyt lapsikuvauksen opas Baby Photography NOW!

www.chromasia.com

Lue lisää

Kommentit