Henkilökuvaajan Toivepaketti (Tiina Puputti, Matti Sulanto)

Saatavuus: Varastossa

44,90 €

Toivepaketin hinta: 44,90 €

 • Ilmestymisvuosi : 04/2015
 • Kirjailija : Tiina Puputti, Matti Sulanto
 • Kustantaja : Docendo
 • ISBN :
 • Sivuja : 296
 • Sidosasu : Sidottu
 • Käsisalamakuvaus (Matti Sulanto)
  POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa (Tiina Puputti)

  Toivepaketin hinta: 44,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Toisiaan täydentävistä kirjoista koostetut Toivepaketit ovat vähintäänkin 25 % edullisempia kuin jos ostaisit niiden sisältämät kirjat erikseen. Vastaavia tarjouspaketteja ei saa muista kirjakaupoista. Henkilökuvaajan Toivepaketin normaalihinta 76,80 €. 


Tiina Puputti
POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa, katso lisätiedot >>


POSE on valokuvaajan käsikirja mallin ohjaamisesta ja asennoista. Se opastaa käytännön esimerkein klassisiin valokuvauksellisiin asentoihin henkilökuvauksessa. Kirjassa käydään läpi erilaisia henkilökuvaustilanteita: mm. lapsikuvaus, valmistujaiskuva, hääparin ja morsiamen kuvaaminen, perheen tai suvun kuvaaminen sekä glamourkuvaus. Esimerkkikuvat on toteutettu eri kuvarajauksilla mm. kokovartalo-, puolivartalo-, rinta- ja kasvokuvina. Jokaisen esimerkkikuvan yhteydessä on kaavio ja tekstiosa, jossa on kerrottu kuvan tärkeimmät huomiokohdat.

Kirjassa käsiteltäviä aiheita: mallin asettelun perusteet, mallin ohjaaminen kuvaustilanteessa, eri ruumiinosien asettelu: pää, vartalo, kädet, ranteet, kyynärpäät, vyötärö, lantio, jalat, nilkat, varpaat jne., yhden, kahden ja useamman henkilön asennot samassa kuvassa, erilaiset kuvarajaukset ja mallin asento, symboliikka ja rekvisiitta, valaisukaaviot osassa esimerkkikuvia.

Matti Sulanto
Käsisalamakuvaus, katso lisätiedot >>

Tuliko hankittua monipuolinen käsisalama, mutta sen käyttö on vielä vähän hakusessa? Laite on tullut pidettyä TTL-auto-asennossa, ja silloinkaan kuvat eivät aina onnistu? Useamman salaman järjestelmä kiinnostaisi, mutta mitä siihen tarvitaan ja miten oikeaoppinen useamman salaman valaisu rakennetaan?

Tämä kirja esittelee myös laitteet – itse salamat, triggerit, heijastimet, valonmuokkaimet sun muut – mutta pääpaino on käytännön kuvaustilanteilla. Kokeneen ammattikuvaajan saloja valottaa yli kymmenen seikkaperäistä esimerkkiprojektia.

Kirjailija

Tiina Puputti

Matti Sulanto

Matti Sulanto on ammattikuvaaja, joka ei katso peiliin. Hänen asiakkainaan ovat viimeisen 30 vuoden aikana olleet kaikki merkittävät suomalaiset lehdet sekä monet yritykset. Matti pyörittää myös sulantoblogia, yhtä suomen suosituimmista valokuvausaiheisista verkkosivuista. www.sulantoblog.fi

Lue lisää

Kommentit