Hulivilin onnenhetket - Juhlia & sisustusta lapsille

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Mitä kaikkea voikaan kuulua hulivilin onnenhetkiin. Hulivili voi jääprinsessoida, puutarhailla, kummitella, leikkiä länkkäriä tai jauhopeukaloa. Kirjan sivuilla pääset kurkkaamaan erilaisten lastenjuhlien tunnelmia ja voit poimia mukaasi parhaimmat ohjeet ja niiden ideat. Sivuilla raikuu lasten nauru ja kuvien välistä nousee pinnalle tekemisen ilo. Yhdessä toteutetut askartelut tekevät juhlista ikimuistoiset.

Viemme sinut myös vierailemaan hilpeästi sisustettuihin lastenhuoneisiin. Kuka asuu vaaleanpunaisessa huoneessa, kuka värikkäässä luolassa ja kuka keskellä merirosvoseikkailua. Se selviää kurkkaamalla kannen taakse.

Sivuilla kerrotaan kuinka henkari, pyykkiteline tai hulahula- vanne valjastetaan uuteen elämään ja koristeeksi lastenhuoneeseen. Voit käyttää ideoissa metsänantimia ja kirpputorilöytöjä. Parhaat ideat syntyvät kekseliäisyydellä ja pikkurahalla. Luvassa on villiä menoa, taattua tohellusta, ilon pisaroita ja naurun kiherrystä. Tule mukaan, mennään jo – seikkailut odottavat.

"Tämä kirja on erittäin kaunis ja tunnelmallinen. Ehkä seuraavat lasten juhlat saavat vaikutteita tästä kirjasta."  Hellan ja viinilasin välissä -blogi

Kirjailija

Ilona Pietiläinen

Ilona Pietiläinen (s.1975) on sisustustoimittaja ja hän pitää blogia Valkoinen Puutalokoti.
 
Hänen intohimonaan on kesyttää vanhan rintamamiestalon villiintynyt pihapiiri, tehdä valkoinen puutalokoti kauniiksi sekä rakentaa mökkiä pienen järven rannalle. Sisustus on piirtynyt osaksi kirjailijan arkea ja uusien ideoiden toteuttaminen on Ilonan luomien kirjojen juttu.
 
"Mikään ei ole mahdotonta, jos vain tarpeeksi uskot siihen"
Ilona

Lue lisää

Hanne Manelius

Lisämateriaali

Kommentit