InDesign CS4 - julkaisun tekeminen

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 05/2009
  • Kirjailija : Petteri Paananen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 951-0-35267-5
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Teetkö nyt tai tulevaisuudessa painettavia tai sähköisiä julkaisuja InDesign-ohjelmalla? Kaipaatko tietoa kuvien käyttämisestä, typografiasta, tyyleistä, sivupohjista ja interaktiivisista elementeistä sekä sadoista muista työskentelyä tehostavista taittamisen nikseistä?

Uudistetussa oppaassa käydään läpi perustoimintojen lisäksi kaikki tärkeimmät InDesign CS4:n uudet ominaisuudet. Opit käyttämään reaaliaikaista virheidentarkistusta, ehdollisia tekstejä, Smart Guides -ohjaimia, uusia interaktiivisia ominaisuuksia sekä mm. navigoitavan Flash-julkaisun tekemisen InDesignissa.

Opittuja asioita sovelletaan saman tien käytäntöön havainnollisten työharjoitusten avulla:
- Esitteen tekeminen: Uuden julkaisun asetukset, värien käyttäminen, lyhyet tekstit ja typografia, tavallisten ja syvättyjen kuvien käyttäminen, varjot, häiveet ym. tehosteet.
- Lehden tekeminen: Sivupohjat, merkki-, kappale- ja objektin tyylit, pitkien tekstien ketjuttaminen, useiden kuvien sijoittaminen yhtäaikaisesti.
- Kirjan tekeminen: Usean tiedoston yhdistäminen Kirja-toiminnolla, alaviitteet ja objektien ankkuroiminen, numeroidut luettelot, taulukot, hakemiston ja sisällysluettelon valmistaminen automaattisesti sekä ehdolliset tekstit.
- Interaktiivinen dokumentti: Hyperlinkkien ja painikkeiden valmistaminen ja ohjelmointi, ristiviittaukset, erilaiset sivunvaihtotavat sekä Flash-julkaisun tekeminen.

Kirjailija

Petteri Paananen

Petteri "barcoder" Paananen on julkaisun tekemisen ammattilainen. Takanaan hänellä on yli 10 vuotta työskentelyä mainos- ja uusmediatoimistoissa sekä kouluttajana. Ulkoasu ja taitto on syntynyt lukemattomiin kirjoihin, lehtiin, esitteisiin, internetsivuihin ja multimedia-projekteihin. Kouluttajana hän on perehdyttänyt tuhansia oppilaita Adobe -ohjelmien, värinhallinnan, typografian ja julkaisun tekemisen eri aihepiireihin.

Kuva: Mikael KaplarLue lisää

Lisämateriaali

Kommentit