Kakkutaidetta kotikeittiössä (Emma Iivanainen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 04/2014
  • Kirjailija : Emma Iivanainen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910394
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Käsissäsi on kirja, jonka jokainen sivu on inspiraation juhlaa. Kakkutaiteilija ja -bloggari Emma Iivanainen paljastaa tässä kirjassa parhaat niksinsä, joiden avulla jokainen voi tehdä kakuista taidetta.

Tyylikkään näyttävä kirja on täynnä lumoavan kauniita kakkuja ja toinen toistaan houkuttelevampia reseptejä. Selkeiden ohjeiden avulla opit tekemään herkkiä kukkakoristeita ja graafisen mittatarkkoja kakkuja. Kirjan havainnollisten vaihekuvien ja ohjeiden avulla aloittelevakin kakunkoristelija pystyy luomaan makeaa taidetta omassa keittiössään. Kokeneemmalle leipojalle kirja tarjoaa runsaasti uusia ideoita.

Mielikuvitukselliset makuyhdistelmät nostavat veden kielelle ja houkuttelevat leipomaan yhä uudelleen.

Hurmaavien kakkujen ja kuppikakkujen lisäksi kirjasta löytyvät ohjeet täydellisten macaron-leivosten valmistamiseen. Valmistaudu siis hurmaamaan juhlavieraat todellisella värien ja makujen sinfonialla.

Emma Iivanainen on itseoppinut kakkutaiteilija ja suositun Painted By Cakes -blogin kirjoittaja. Omistautuminen kakunkoristelulle ja omaleimainen tyyli veivät näyttävät kakut museon vitriiniin asti, kun hänet valittiin Vuoden käsityöläiseksi 2013.

www.paintedbycakes.com

Helsingin Sanomat

Arvostelut

"Kakkutaiteilija Emma Iivanaisen kirja on täynnä toinen toistaan täydellisempiä täytekakkuja, macaroneja ja kuppikakkuja. Niiden koristeet ovat upeita." Helsingin Sanomat 17.7.2014.

Kirjailija

Emma Iivanainen

Emma Iivanainen on kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, joka tuli tunnetuksi Koko Suomi leipoo -kilpailusta vuonna 2013 ja samana vuonna hänet valittiin vuoden käsityöläiseksi.

Emma on tehnyt kansainvälistä uraa ja hänen suunnittelemiaan ja valokuvaamiaan kakkuja nähdään säännöllisesti maailmanlaajuisesti leviävissä leivonta-alan lehdissä, kuten Cakes & Sugarcraft ja Wedding Cakes. Emma kirjoittaa säännöllisesti myös suomalaisiin ruoka-alan lehtiin, kuten Maku-lehteen, ja ylläpitää omaa blogiaan Painted by Cakes, joka on Suomen suosituimpia ja kansainvälisimpiä ruoka-alan blogeja. 

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Emman kakut, leivokset & jäätelöt (Emma Iivanainen)

Emman kakut, leivokset & jäätelöt (Emma Iivanainen)

Normaalihinta: 34,90 €

Tarjoushinta 19,90 €