Tarjous

Kalle – Suoraa puhetta (Kalle Palander, Timo Kangasluoma)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 34,90 €

Tarjoushinta 22,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2016
  • Kirjailija : Kalle Palander, Timo Kangasluoma
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-293-0
  • Sivuja : 192
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kaikkihan Kalle Palanderin tuntevat – vai tuntevatko? Tietääkö kukaan oikeasti, mitä kaikkea vaatii nousta Torniosta täysin tasamaalta alppihiihdon kestomenestyjäksi, maailman cupin voittajaksi ja maailmanmestariksi?

Entä uskaltaako kukaan muu sanoa, mikä suomalaisessa urheilujärjestelmässä on vikana? Kaikkiin näihin kysymyksiin ja moneen muuhun saat vastaukset, kun Kalle avaa sanaisen arkkunsa.

Parasta tässä kirjassa on, että Kalle kertoo urheilu-elämän eri puolista omien todellisten kokemustensa pohjalta. Kirja on täynnä uskomattomia tarinoita ihmisten kohtaamisista ja tapahtumista huippu-urheilun kulisseissa yksityiselämää unohtamatta. Kalle käy tarinoiden ja ajatustensa kautta läpi muun muassa uraansa huippuurheilijana, urheilijan tarvitsemaa tukiverkkoa ja suomalaista huippu-urheilua kansainvälisillä areenoilla. Kalle pohtii myös, mikä vaikuttaa siihen, kenestä tulee huippu-urheilija ja kenestä ei.

Kallella on lisäksi paljon painavaa sanottavaa suomalaisen huippu-urheilun nykytilasta ja tulevaisuudesta. Kirjan uskomattomat tarinat ja Kallen ajatukset viihdyttävät, puhuttavat ja herättävät taatusti keskustelua.

Kirjan visuaalisen ilmeen luovat valokuvaaja Markku Hyttisen näyttävät kuvat.

Kirjailija

Kalle Palander

Kalle Markus Palander (s. 1977) on suomalainen uransa lopettanut alppihiihtäjä ja vuoden 1999 pujottelun maailmanmestari. Kaudella 2002–2003 hän voitti pujottelun maailmancupin. Palander on Suomen menestynein miesalppihiihtäjä. 

Lue lisää

Timo Kangasluoma

Timo Kangasluoma on seurannut läheltä suomalaista urheilua ja varsinkin huippu-urheilijoita jo yli 30 vuoden ajan. Hän on toiminut myös monen urheilijan ja urheilujoukkueiden ravinto-ja fysiikkavalmentajana sekä tuottanut useita tv-ohjelmia urheilusta. Kirjailijana Timo on keskittynyt urheiluun, niin valmennusoppaiden kuin henkilökuvien kirjoittajana.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista