Menestyksen pelikirja

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 04/2012
  • Kirjailija : Jukka Jalonen, Ilkka Lampi
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9526304470
  • Sivuja : 230
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Jukka Jalosen yhdessä Kauppalehden pääkirjoitustoimittaja Ilkka Lammen kanssa työstämä Menestyksen pelikirja johdattaa valmentavaan johtamiseen ja siihen, kuinka hyvä joukkuepeli tuo tuloksia urheilussa ja työelämässä. Jalonen ja Lampi kertovat havainnollisin esimerkein, kuinka hyvä johtaminen nostaa esiin ihmisestä parhaat puolet ja kuinka motivoitunut ja luottavainen ihminen yltää huippusuorituksiin.
 
Tämä kirja sopii hyödynnettäväksi missä tahansa johtamiskoulutuksessa, mutta samalla se avaa saavutusten salat kaikille johtamisesta kiinnostuneille – toimivat he sitten urheilun tai yrityselämän kentillä.

Jalonen on yksi menestyneimpiä suomalaisia jääkiekkovalmentajia, jonka valmentajaura ja saavutukset sekä Hämeenlinnan Pallokerhossa (2001–2007) että maajoukkueessa (2007–) osoittavat pitkäjänteisen ja kärsivällisen johtamistyöskentelyn merkityksen. Jalonen valittiin vuonna 2011 Vuoden positiivisimmaksi pomoksi. Hän on Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja ja Jääkiekkoleijona nro 210. Hänet valittiin Vuoden valmentajaksi Suomessa 2011 ja SM-liigassa 2006.
 
Professori Paul Lillrankin ajatuksia Menestyksen pelikirjasta. (16.4.2012)

Kirja on saatavilla eKirjana Ellibsin verkkokaupasta.

Kirjailija

Jukka Jalonen

Ilkka Lampi

Lisämateriaali

Kommentit