Tietokoneen käyttötaito - A-korttitutkinto

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 4,90 €

Tarjoushinta 2,94 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2011
  • Kirjailija : Hannu Mäkelä, Outi Lammi
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9510371378
  • Sivuja : 704
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Tietokoneen ajokorttitutkinto on tietokonetta työssään ja vapaa-aikanaan tarvitseville käyttäjille suunnattu tutkinto, jonka vaatimustaso vastaa työelämässä tarvittavia perustaitoja. Tietokoneen käyttötaito – A-korttitutkinto on tähän tutkintoon valmistautumisen tueksi suunniteltu oppikirja.

Suosittu Peruskirja-sarjan opas Tietokoneen käyttötaito 1 – monipuolinen A-korttitutkinto on uudistunut niin sisällöltään kuin ulkoasultaankin. Uudistuneessa teoksessa huomioidaan kuluneen vuoden aikana TIEKEn A-korttitutkintoon tehdyt tarkistukset. Soveltuu myös kansainväliseen ECDL-tutkintoon.

Teos perustuu kuvitukseltaan ja ohjeiltaan Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Toimisto-ohjelmia koskeva osuus on kirjoitettu Microsoft Offi ce 2010 -sovellusten pohjalta.

Kirjailija

Hannu Mäkelä

Hannu Mäkelä on toiminut Docendolla lähes 20 vuotta tietotekniikkakirjojen kielenhuoltajana ja teknisenä tarkistajana. Kirjoittajana hän ollut mukana yli kymmenessä tietokoneen käyttöä opastavassa julkaisussa.

Lue lisää

Outi Lammi

KM Outi Lammi on tuottelias kirjoittaja ja suosittu kouluttaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa useita oppimateriaaliprojekteja ja kirjoittanut lukuisa oppikirjoja, joista pidetään niiden käytännönläheisyyden vuoksi.

Tutustu Outin blogiin http://www.outilammi.fi/blogi/ ja Facebook-sivuun http://www.facebook.com/outilammi.biz - saat lisää hyviä käytännön vinkkejä!

Lue lisää

Lisämateriaali

Kirjan harjoitukset

Internet ja sähköposti -moduuli. 

Harjoitus 13 

Harjoitus 15 

Harjoitus 16 

Harjoitus 18 

Lisäksi edelleen Harjoitukseen 18 liityen: agricola.zipagricola-patsas_harj_18.jpg ja kalastus.rtf.

Kommentit