Tietokoneen käyttötaito - Windows 8 & MS Office 2013

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,94 €

Kuvaus

Lisätiedot

Tietokoneen ajokorttitutkinto on tietokonetta työssään ja vapaa-aikanaan tarvitseville käyttäjille suunnattu tutkinto, jonka vaatimustaso vastaa työelämässä tarvittavia perustaitoja. Tutkinnon rakenne ja vaatimukset uudistuvat vuoden 2013 syksyllä.

Tietokoneen käyttötaito – Windows 8 & Office 2013 on tähän tutkintoon valmistautumisen tueksi suunniteltu oppikirja, jossa huomioidaan ajokorttitutkinnon uudet vaatimukset ja opetetaan uusimpien ohjelmaversioiden käyttö perusteellisesti ja käytännönläheisesti. Kirjaa voidaan käyttää myös kansainväliseen ECDL-tutkintoon valmistautumiseen.

Teos perustuu kuvitukseltaan ja ohjeiltaan Windows 8 -käyttöjärjestelmään. Toimisto-ohjelmia koskeva osuus on kirjoitettu Microsoft Office 2013 -sovellusten pohjalta.

Kirjan Laitteen ja tiedon hallinta -moduulin käyttöjärjestelmäosuus on laadittu ensimmäisen Windows 8 -perusversion pohjalta (8.0), ja se soveltuu myös Pro- ja Enterprise-versioille.

Windows 8.1 on merkittävä käyttöliittymäpäivitys, mutta kirja sopii hyvin myös sen opiskeluun. Suurin osa kirjassa esitetyistä asioista toimii aivan samalla tavalla 8.1:ssä ja loputkin hieman soveltaen. Version 8.1 merkittävimmät erot kirjassa esiteltyyn 8.0:aan löydät täältä.

Kirjailija

Outi Lammi

KM Outi Lammi on tuottelias kirjoittaja ja suosittu kouluttaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa useita oppimateriaaliprojekteja ja kirjoittanut lukuisa oppikirjoja, joista pidetään niiden käytännönläheisyyden vuoksi.

Tutustu Outin blogiin http://www.outilammi.fi/blogi/ ja Facebook-sivuun http://www.facebook.com/outilammi.biz - saat lisää hyviä käytännön vinkkejä!

Lue lisää

Jorma Harju

Petri Manu

KTM Petri Manu on vuodesta 1997 lähtien järjestänyt yrityksensä kautta atk-koulutusta luokkakoulutuksena, yksityisopetuksena ja seminaareina ympäri Suomea. Docendolle kirjoittamiensa kirjojen lisäksi hän on kirjoittanut useita lehtiartikkeleita mm. MikroPC-lehteen.

Lisätietoja: http://www.mikrokoulutus.fi Kuva: Terhi Honkonen

Lue lisää

Timo Suvanto

Timo Suvanto on koulutukseltaan fyysikko, ja hän on julkaissut useita tiedettä kansantajuisesti käsitteleviä kirjoja. Hän on harrastanut valokuvausta yli 30 vuotta ja suorittanut myös valokuvaajan ammattitutkinnon. Hän on kirjoittanut kymmenittäin artikkeleita alan lehtiin sekä vetänyt useita valokuvauksen ja kuvankäsittelyn kursseja.

Suvanto pitää myös poikkitieteellistä valokuvaiheista blogia: http://timosuvanto.blogspot.com/

Lue lisää

Sari Ruuskanen

Lisämateriaali

Kirjan harjoitukset

Internet ja sähköposti -moduuli.

Harjoitus 13

Harjoitus 15

Harjoitus 16

Harjoitus 18

Lisäksi edelleen Harjoitukseen 18 liityen: agricola.zip, agricola-patsas_harj_18.jpg ja kalastus.rtf

Kommentit