Suunnittele, toteuta ja julkaise - Adobe Creative Suite -työnkulku

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Teetkö työsi tai harrastuksesi puitteissa julkaisuja? Tai opiskeletko alalle? Osaatko jonkin julkaisemisen osa-alueen ennestään, mutta haluaisit myös tuntea julkaisuprosessin laajempana kokonaisuutena? Ovatko käytäntösi vanhentuneita ja haluaisit oppia uusia tapoja tehdä painettavia ja sähköisiä julkaisuja?

Työnkulun opas on suunnattu kaikille julkaisuja tekeville tai sellaiseksi aikoville. Kirjassa käydään yksityiskohtaisesti läpi realistinen malliprojekti, jonka puitteissa luodaan kuvitteelliselle yritykselle niin painettavaa kuin sähköistäkin materiaalia. Julkaisut tehdään värihallitusti ja niissä käytetään RGB-työnkulkua, Adoben Creative Suite -ohjelmien yhteiskäyttöominaisuuksia yms. moderneja julkaisutekniikoita.
Projekti viedään läpi kolmessa osassa:

Suunnittelu
– laaditaan kuva- ja sisältösuunnitelmat, valitaan ja säädetään kuvat sekä tehdään tekstit oikeaoppiseen muotoon
– luodaan graafinen ilme

Toteutus
– tehdään taittopohjat ja taitto InDesigniin, tehdään lehti-ilmoitus Illustratorissa, viimeistellään kuvat, luodaan html-uutiskirje, valmistellaan Flash-bannereihin tarvittavat materiaalit ja valmistetaan bannerit

Julkaiseminen
– valmistetetaan painoaineistot ja sähköinen Flash-esite, html-uutiskirje sekä kaksi erilaista banneria. Lisäksi aineistoa kommentoidaan, esitarkastetaan ja vedostetaan.
--------------------------------------------------
Opi uusia julkaisemisen osa-alueita tai päivitä osaamisesi ja omaksu uusimmat tekniikat tehokkaaseen monimuotoiseen julkaisutuotantoon.
--------------------------------------------------
Kirja soveltuu sekä Mac- että Windows-käyttäjille.

Kirjailija

Petteri Paananen

Petteri "barcoder" Paananen on julkaisun tekemisen ammattilainen. Takanaan hänellä on yli 10 vuotta työskentelyä mainos- ja uusmediatoimistoissa sekä kouluttajana. Ulkoasu ja taitto on syntynyt lukemattomiin kirjoihin, lehtiin, esitteisiin, internetsivuihin ja multimedia-projekteihin. Kouluttajana hän on perehdyttänyt tuhansia oppilaita Adobe -ohjelmien, värinhallinnan, typografian ja julkaisun tekemisen eri aihepiireihin.

Kuva: Mikael KaplarLue lisää

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen ohjelmistokouluttaja. Pääkoulutustuotteina hänellä ovat Adoben Design-ohjelmistot sekä eri julkaisujärjestelmät. Korkeila toimii freelancer-kouluttajana PrePress Studiossa ja hänellä on Adoben myöntämä ACI-kouluttajasertifikaatti (Adobe Certified Instructor).

Lue lisää

Miika Lammela

Miika Lammela on PrePress Studion kouluttaja ja tunnettu värinhallinnan asiantuntija. Hän on jo toistakymmentä vuotta vetänyt mm. Photoshop-kursseja sekä luennoinut värinhallinnasta erilaisissa seminaareissa, graafisen alan oppilaitoksissa ja alan messuilla. Miikalla on Adoben myöntämä ACI-kouluttajasertifikaatti (Adobe Certified Instructor) ja hän on tehnyt työnkulun ja värinhallinnan konsultointia mm. monille lehtitaloille. .

Kuva: Mikael Kaplar

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit