Tiedonhallinta - avain tietotyön tuottavuuteen

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 4,90 €

Tarjoushinta 2,94 €

  • Ilmestymisvuosi : 11/2008
  • Kirjailija : Kimmo Kaario , Tuomo Peltola
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9510347930
  • Sivuja : 175
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Tieto on yksi nykyorganisaation tärkeimpiä, mutta samalla heikoimmin hyödynnettyjä resursseja. Organisaatioiden ja yritysten tiedonhallinta käykin parhaillaan läpi suuria muutoksia, jotta tietopääomat saataisiin tehokkaaseen käyttöön. Tiedonhallintaansa kehittävissä organisaatioissa haasteiksi nousevat usein seuraavat kysymykset:

- Miksi emme löydä yrityksemme tärkeitä tietoja?
- Miten saamme tärkeät asiakirjamme tehokkaaseen käyttöön?
- Mitä meidän tulisi huomioida rakentaessamme sähköisiä työtiloja henkilöstömme ja asiakkaidemme käyttöön?
- Miten voimme hyödyntää rakenteisia dokumentteja liiketoiminnassamme?
- Kuinka erillisten järjestelmien sisältämää tietoa voidaan hallita yhtenäisesti?

Näihin ja moniin muihin tiedonhallinnan kysymyksiin löydät vastaukset tästä kirjasta.

Tiedonhallinta - avain tietotyön tuottavuuteen on suunnattu kaikille tietointensiivisen organisaation tai yrityksen kehittämisestä kiinnostuneille lukijoille. Kirja soveltuu sekä tiedonhallinnan ammattilaisille että sitä opiskeleville, sillä se kokoaa yhteen tiedonhallinnan osa-alueita yhteisen sateenvarjon alle ja antaa siten uusia ajatuksia tiedonhallinnan kehittämiseen ja tietopääoman aiempaa tehokkaampaan käyttöön.

Kirjailija

Kimmo Kaario

Filosofian tohtori Kimmo Kaario (s. 1972) on kokenut tietotekniikan ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen. Kaario toimii perustamassaan tiedonhallinnan asiantuntijapalveluita ja ohjelmistokehitystä tarjoavassa Relator Oy:ssä toimitusjohtajana ja konsulttina. Kaariolla on useiden vuosien kokemus tiedonhallinnan kehittämisestä sekä julkishallinnossa että yritysmaailmassa.

Lue lisää

Tuomo Peltola

KTM Tuomo Peltola (s. 1971) on toiminut yli kymmenen vuoden ajan sisällönhallinnan ja dokumenttien hallinnan kehittämiseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä useilla toimialoilla. Hän seuraa aktiivisesti alueen tutkimusta ja on osallistunut useiden tieteellisten julkaisujen tekemiseen. Nykyään kirjoittaja työskentelee johtavana konsulttina ja tiiminvetäjänä Digia Oyj:ssa erikoisalueinaan dokumenttien hallinta, organisaation sisällönhallinta ja portaaliteknologiat.

Lue lisää

Kommentit