Liikkeelle - hyvänolon opas seniorille

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 06/2009
  • Kirjailija : Riku Aalto
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9510344729
  • Sivuja : 197
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa liikuntaa, mutta aina on liian aikaista lopettaa liikkuminen!

Liikunnallinen aktiivisuus ja terveet elämäntavat ylläpitävät ja parantavat toimintakykyä sekä luovat mahdollisuuden täyspainoiselle elämälle iän karttuessa. Eläkeiän noustessa tasaisesti onkin tärkeää pitää huolta kunnostaan, jotta työkyky säilyisi hyvänä vielä työuran loppusuoralla ja eläkevuosista pääsisi nauttimaan mahdollisimman terveenä sekä vireänä.

Liikkeelle-kirja on tarkoitettu toiminnalliseksi vastaiskuksi kehon ennenaikaista rapistumista vastaan. Kirjan kohderyhmää ovat työuransa loppusuoralla olevat ja jo eläköityneet noin 50–75-vuotiaat henkilöt. Kirjan käytännönläheinen ja innostava ote helpottaa lukemista sekä antaa vinkkejä ja valmiita ohjelmia kuntoiluun. Kunnon ja terveyden kokonaisvaltainen käsittely helpottaa erottamaan oleellisen epäoleellisesta ja tarjoaa ohjeita niin kehon harjoittamiseen, huoltamiseen kuin ravitsemukseenkin.

Liikkeelle-kirja on suunnattu Sinulle jo liikuntaa harrastava tai liikuntaa aloitteleva seniori. Toivon, että saat kirjasta iloa ja vireämpää oloa sekä nyt että tulevaisuudessa! Kirja soveltuu myös aikuisten ja ikääntyvien parissa työskenteleville tai liikunta- ja terveysalaa opiskeleville henkilöille.

Kirjailija

Riku Aalto

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on työskennellyt pitkään koulutustehtävissä liikunta-alan ammattilaisten, kuten kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut useiden lajien kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden kuntovalmentajana. Hän on myös toiminut harjoittelun asiantuntijana mm. Fitness- ja Juoksija-lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Fit4You-TV-ohjelmassa. Fysioterapeutin pohjakoulutustaan Aalto on täydentänyt ammattivalmentaja- ja liikuntahallintotutkinnoilla sekä personal trainer -koulutuksella.

Lue lisää

Kommentit