Sulo omenamies

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 4,90 €

Tarjoushinta 2,94 €

Kuvaus

Lisätiedot

Heikki Salon iloinen lastenlaulu pienestä puutarhatyöntekijästä on muuttunut hauskaksi kuvakirjaksi. Tunnetut ja palkitut tekijät, Heikki Salo ja Virpi Talvitie loihtivat suositusta laulusta kokonaisen kiehtovan sadun. Humoristinen ja lämminhenkinen kuvakirja kertoo omenoita huolella hoitavasta ja tarkasti vartioivasta pikku äijästä, joka asuu linnunpöntössä - ehkä juuri sinun pihapuussasi.Kirja sisältää Sulo Omenamiehen nuotit.Sulo Omenamies on toinen osa kirjasarjasta Laulu laajenee, jossa vanhoja tunnettuja lastenlauluja kirjoitetaan kertomuksiksi.

Kirjailija

Pilke Salo

Pilke Salo on alun perin tunnettu Herra Heinämäen Lato-orkesterin lapsikuorosta. Sittemmin hän on muun muassa käsikirjoittanut Heinämäen omaa tvsarjaa. Herra Heinämäen kaupunkireissu on hänen toinen lastenkirjansa.

Lue lisää

Heikki Salo

Heikki Salo on hääräillyt Lato-orkesterinsa kanssa Heinämäen ladon ylisillä jo vuodesta 1999. Hän on vastannut paitsi laulusolisti Herra Pujon roolista, myös omalta osaltaan orkesterin laulutuotannosta ja Herra Heinämäen teatteri-, tv-tuotantojen ja elokuvien käsikirjoittamisesta. Hänet on palkittu mm. Taiteen valtionpalkinnolla ja Salon lastenlaulukaupungin Hyvän tuulen palkinnolla lastenkulttuurin edistämisestä.

Lue lisää

Virpi Talvitie

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Markan possu

Markan possu

Normaalihinta: 4,90 €

Tarjoushinta 2,94 €