Windows Phone -sovelluskehitys

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 4,90 €

Tarjoushinta 2,94 €

  • Ilmestymisvuosi : 02/2012
  • Kirjailija : Jani Järvinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 951038562X
  • Sivuja : 248
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Windows Phone -sovelluskehitys antaa tiiviin katsauksen Microsoftin uusimpaan älypuhelinkäyttöjärjestelmään ja sen sovelluskehitystekniikoihin.

Kirjassa näytetään selkein Silverlight- ja Xna-koodiesimerkein, miten käyttöjärjestelmän sekä puhelimen ominaisuuksia ohjelmoidaan. Ohjelmoinnin lisäksi kirjassa käsitellään ammattimaisen kehityksen vaatimuksia esimerkiksi testauksen ja sovelluskehityksen prosessien näkökulmasta. Kirjassa käytetään Visual Studio 2010- sekä Expression Blend -kehittimiä ja C#-kieltä.

Kirja on tarkoitettu kaikille Windows Phone -sovelluskehityksestä kiinnostuneille, mutta siitä on hyötyä myös sovellusarkkitehdeille ja projektipäälliköille.

[slideshare mielitkwindowsphone-kehittjksi-120202002341-phpapp02]

Kirjailija

Jani Järvinen

Jani Järvinen on Moonsoft Oy:n sovelluskehityskouluttaja ja -konsultti. Hän on toiminut pitkään vaativan Windows-sovelluskehityksen parissa ja käyttänyt .NETiä sen ensimmäisestä versiosta alkaen.

Järvinen on tunnettu lukuisista ohjelmointia käsittelevistä julkaisuistaan, minkä lisäksi hän on saanut Microsoftin arvostetun MVP-tunnustuksen seitsemän kertaa. ITpro.fi-verkkoyhteisössä hän toimii ohjelmistokehityksen asiantuntijaryhmän vetäjänä.

Lue lisää

Kommentit