Mansikkapaikka – Kauneimmat kesäiset piilopaikat (Ilona Pietiläinen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 36,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2016
  • Kirjailija : Ilona Pietiläinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912206
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Ilona Pietiläisen suosittu kirjasarja saa jatkoa: 100 vinkkiä kesään: sisustuvinkkejä, sammalkaton rakentamista, neuleohjeita..

Kauneimmat kesäpaikat ja niiden suloisimmat tarinat on talletettu tämän kirjan sivuille selattaviksi ja ihasteltaviksi.

Heti ensimmäisen kuvan jälkeen sinut mukaansa tempaavat mökkien ja kesäpaikkojen omistajien luomat, täydelliset hetket – niiden aitous tekee tämän kirjan sivuista ikimuistoisen matkan. Paikka metsän siimeksessä, pellon laidalla, järven rannalla tai meren suolaisten pärskeiden äärellä on aivan varmasti rakennettu rakkaudella ja todellisella tunteella.

Kirjan sivuille on talletettu mukaan mökkiläisten sinulle keräämiä vinkkejä, ideoita, tarinoita ja tunnelmia –sellaisia joissa on kesän maku.

Retki ei suinkaan pääty kesään, sen jälkeen on tunnelmallisten syysmökkien vuoro – mansikkapaikkalaiset mökkeilevät vielä jouluun saakka, kunnes taas odotetaan sinivuokkoja ja kevään aurinkoa. Vierailulla käydään Lapin tuntureilla, siirtolapuutarhassa, purjeveneessä, idässä, lännessä, keskellä Suomea ja Ahvenanmaalla.

Sivuilta saat napattua mukaasi mökkiläisen neuleniksit, parhaat ruokavinkit ja ideat omassa kesäpaikassa nikkarointiin.

Luettuasi kirjan mansikkapaikkalaiset ovat varmasti tehneet sinuun lähtemättömän vaikutuksen. He antavat sinulle palan omaa unelmaansa – siitä voi tarttua vain hyvä mieli ja innostus.

Kirja on tehty kesäpaikasta haaveilevalle, sellaisen jo omistavalle ja jokaiselle kesää rakastavalle.

Mansikan makuisia lukuhetkiä juuri sinulle!

Seuraa myös Ilonan blogia Valkoinen puutalokoti sekä Facebookia.

Arvostelut

"Mansikkapaikka-kirjassa esitellään monta kaunista kotia ja paljon hyviä ideoita. Kirjan kodit on sisustettu kierrättämällä, kekseliäisyydellä ja vanhoilla tavaroilla kodikkaan näköisiksi. Ne eivät ole rahalla pröystäileviä, vaan kutsuvia ja hyvää mieltä tuovia. Upeiden mökki- ja sisustuskuvien lisäksi kirjasta löytyy leivonta- ja ruokaohjeita sekä pari käsityötä ja nikkarointia. Mikäli siis etsit haaveilukirjaa, tässä se on!"  Tänään kotona -blogi

"Jos haluaa nauttia isoista, taidokkaista kuvista ja mukavasta kerronnasta, suosittelen Ilona Pietiläisen kirjoja lämpimästi. Hänen uusin teoksensa Mansikkapaikka saattelee lukijansa ihanan kesäiseen tunnelmaan ja tarjoaa iloa varmasti pitkin vuotta, kaikkina vuodenaikoina." Cinnamonum-blogi

Kirjailija

Ilona Pietiläinen

Ilona Pietiläinen (s. 1975) on valokuvaaja ja sisustustoimittaja. Hänen töitään on julkaistu valtakunnallisissa sisustuslehdissä. Ilona kuvaa tarinoita missä vain, metsässä, rannalla, puutarhassa ja kotimiljöössä. Hänen työtään on vierailla kauniissa kodeissa ja koota niiden tarinat. Ilona rakastaa aikaisia aamuja, vanhoja ystäviä, kahvin tuoksua ja unelmien piilopaikkaa – kotia.
 
"Mikään ei ole mahdotonta, jos vain tarpeeksi uskot siihen"
Ilona

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista