Uutuus

Minä, plus size (Marjaana Lehtinen, Varpu Tavi)

Saatavuus: Varastossa

29,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 08/2018
  • Kirjailija : Varpu Tavi, Marjaana Lehtinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522915047
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Nelivärinen, Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Olet juuri sopivan kokoinen!

Vuonna 2012 Marjaana Lehtinen havahtui siihen, että 170-kiloisena hän ei enää olisi kyennyt varjelemaan lastaan nopeaa toimintaa vaativassa tilanteessa. Hän aloitti sairaalan laihdutusryhmässä, ryhtyi varovasti harrastamaan liikuntaa ja rohkaistui kuntosalille. Marjaana pudotti 80 kiloa ja 9 kokonumeroa – ja valittiin vuonna 2017 Suomen ensimmäiseksi Miss Plus Size Finland -tittelin kantajaksi.

Nyt Marjaana toimii pluskoon mallina ja kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Painoindeksillä mitattuna hän on yhä ylipainoinen, mutta voi henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin koskaan. Tähän pääseminen on vaatinut hikeä ja kyyneleitä, itsetunnon vahvistusta sekä ennen kaikkea armeliaisuutta omaa itseä kohtaan.

Kaikki ylipainoiset tietävät, miten keho saadaan laihtumaan, mutta miten saada myös mieli laihtumaan mukana? Ja paino pysymään uusissa lukemissa? Marjaanan esimerkki osoittaa, että elämänmuutoksesta tulee pysyvä, kun se tehdään itseä kuunnellen ja kehoa rakastaen.

Kirjailija

Varpu Tavi

FM Varpu Tavi on antropologi, Suomen luetuimpia terveyskirjailijoita, ja suosittu Iltalehden lifestyleosion blogisti. Hän on julkaissut useita hiilihydraattitietoisia ruokavalio- ja painonhallintaoppaita sekä kirjoja naisterveydestä ja vaihdevuosista.

Lue lisää

Marjaana Lehtinen

Marjaana Lehtinen on malli, positiivisen kehonkuvan aktiivinen puolestapuhuja ja Suomen ensimmäinen Miss Plus Size Finland -tittelin kantaja. Marjaana kirjoittaa myös Paljon rakastettavaa -blogia.Lue lisää

Kommentit