Mummo ja vaari verkkoon - seniorin opas sosiaaliseen mediaan

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9510376809
  • Sivuja : 277
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Sosiaalinen media on tämän päivän muotijuttu – vai onko se sittenkään pelkkää muotia? Aiheesta puhutaan niin monessa yhteydessä, että välillä koko internet tuntuu olevan yhtä sosiaalista mediaa.

Kädessäsi on ennen kaikkea seniori-ikäisille suunnattu opas sosiaalisen median palveluihin, joissa toisen ihmisen kohtaamisella on tärkeä rooli. Käytännön ohjeiden lisäksi kirja rohkaisee seniori-ikäisiä tutustumaan verkon tarjoamiin mahdollisuuksiin niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kohtaamisessa.

Mummo ja vaari verkkoon esittelee yleisimmät yhteydenpitoon tarkoitetut sosiaalisen median palvelut ja muutaman vähemmän tunnetun palvelun, joista on iloa ja hyötyä seniori-ikäiselle verkon käyttäjälle.

Kirja on rakennettu niin, että siitä voi halutessaan poimia luettavakseen vain osan aiheista tai lukea  itselleen sopivassa järjestyksessä.

Kirjassa käsiteltyjä sosiaalisen median välineitä ovat muun muassa
– sähköpostipalvelut Thunderbird ja Gmail
– pikaviestimet Windows Messenger ja Skype
– blogit
– mikroblogit Qaiku ja Twitter
– Facebook
– Youtube ja Flickr
– foorumit ja chatit

Mummo ja vaari verkkoon käsittelee myös nettikäyttäjän tietoturvaa ja yksityisyyden suojaa ohjelmien asetusten määrittelystä aina Facebook-kaverien valintaan. Lisäksi annetaan ohjeita hyvän salasanan keksimiseen.

Kirja on saatavilla eKirjana Ellibsin verkkokaupasta.

[slideshare marjattalainemummojavaariverkkoon-110317035425-phpapp02]
 

Kommentit