Ohjelmistotestauksen käsikirja

Saatavuus: Varastossa

9,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2013
  • Kirjailija : Jussi Pekka Kasurinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912999
  • Sivuja : 204
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Tämä kirja esittelee ohjelmistojen testauksen perusperiaatteet, tärkeimmät testauksen työkalut sekä testauksen työvaiheet. Lisäksi kirjassa puhutaan testauksen hallinnon näkökulmasta sekä esitellään ammattitestaajille tärkeimmät alan sertifikaatit ja standardit. Kirjassa testaus esitellään niin testaustyötä tekevän kuin testaustoimintaa hallinnoivien henkilöidenkin näkökulmasta. Lisäksi teokseen on kerätty testaustyöhön liittyviä esimerkkejä ja havaintoja oikeista yrityksistä ja niiden toimitavoista.

Ohjelmistotestauksen käsikirja opastaa muun muassa seuraavissa aiheissa:

■ Testauksen tärkeimmät työmenetelmät

■ Testauksen tärkeimmät työkalut

■ Testauksen organisointi yrityksissä

■ Testaus ja laadun mittaaminen

■ Tärkeimmät ammattitestaajan sertifikaatit ja standardit

■ Testaustoiminnan kehittäminen

Kirja sisältää myös ohjelmistontuotannon perusteet siinä määrin kuin mitä kirjan sisällön ymmärtämiseksi on välttämätöntä. Kirja on jaettu 14 aihekokonaisuuteen, joten se sopii itseopiskelun lisäksi myös oppikirjaksi testauksen peruskurssille.

Jussi Kasurinen on tietotekniikan tutkija ja ohjelmistotestauksesta väitellyt tekniikan tohtori. Hän on ollut mukana useissa ohjelmistoalan tutkimushankkeissa sekä tehnyt yhteistyötä yli 40 suomalaisen yrityksen kanssa.

Kirjailija

Jussi Pekka Kasurinen

Jussi Pekka Kasurinen on tietotekniikan tutkija ja ohjelmistotestauksesta väitellyt tekniikan tohtori. Hän on ollut mukana useissa ohjelmistoalan tutkimushankkeissa sekä tehnyt tutkimusyhteistyötä yli 40 suomalaisen ohjelmistoalan yrityksen kanssa. Kansainvälisesti hän on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita testauksesta, opetusteknologiasta sekä peliteollisuudesta, sekä aikaisemmin suomeksi kirjat Python- ja Ruby-ohjelmointikielistä.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit