UutuusTarjous

Open somekirja (Harto Pönkä)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 34,90 €

Tarjoushinta 27,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2017
  • Kirjailija : Harto Pönkä
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-223-7
  • Sivuja : 240
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Mitä uusi opetussuunnitelma vaatii sosiaalisen median käytöltä? Millaiset taidot ja tiedot jatkossa edellytetään? Miten somea hyödynnetään opetusympäristönä?

Sosiaalinen media on ennen muuta keskustelua, verkostoitumista ja omaehtoista yhteisöllisyyttä. Opetukseen some tarjoaa uusia sisältöjä, välineitä ja menetelmiä, jotka ovat vielä useimmille opettajille vieraita. Kirjassaan Harto Pönkä avaa näitä menetelmiä ja tarjoaa pedagogisia malleja somen opetuskäyttöön.

Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

- BYOD, pelillistäminen, flipped learning, MOOC, ilmiöpohjaisuus, oppimisverkostot

- palapeli-malli, tutkiva oppiminen, ongelmalähtöinen oppiminen ja mobiilibongaus

- sosiaalisen median ottaminen opetuskäyttöön neljävaiheisen mallin avulla

- Yhteisölliset skriptit ja skriptaamisen periaate sekä opetuksen suunnittelussa, välineiden valinnassa että verkkoympäristöjen käytössä ja rakentamisessa

Väitöskirjaansa valmisteleva Harto Pönkä (KM) toimii sosiaalisen median asiantuntijana sekä johtaa perustamaansa Innowise-yritystä. Hänen aikaisempi kirjansa Sosiaalisen median käsikirja julkaistiin 2014.

Kirjailija

Harto Pönkä

Harto Pönkä (KM) toimii sosiaalisen median asiantuntijana sekä johtaa perustamaansa Innowise-yritystä. Yrittäjänä hän on työskennellyt digitaalisen median parissa vuodesta 2001 lähtien. Sosiaalisen median käyttöä Harto on kouluttanut vuodesta 2008 alkaen. Viime vuosina hän on osallistunut yrityksessään mm. Purot.net-wikipalvelun perustamiseen ja kehittämiseen. Vuosina 2007-2010 hän toimi lisäksi Oulun yliopistossa tutkien ja opettaen koulutusteknologiaa sekä sosiaalisen median käyttöä oppimisen tukena. Hän myös valmistelee väitöskirjatutkimusta, jonka aiheena on innovaatioiden jalostaminen ja ohjaaminen verkossa. Harton laajempi esittely löytyy blogista: http://harto.wordpress.com/esittely/

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista