Pate Ikurista (pokkari) (Pauli Antero Mustajärvi)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 6,90 €

Tarjoushinta 4,14 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2018
  • Kirjailija : Pauli Mustajärvi
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522914736
  • Sivuja : 218
  • Sidosasu : Nidottu, Pokkari

Kuvaus

Lisätiedot


Ennakkotilaa Pate Ikurista -pokkari Docendo.fi-kaupasta ja voita liput Tyylillä-konserttiin!

Kaikkien Docendo.fi-verkkokirjakaupasta pokkarin ennakkotilanneiden kesken arvotaan kahden hengen lippupaketti Pate Mustajärven Tyylillä-konserttiin!

Tyylillä-konserttikiertueesta:
Konsertit järjestetään maaliskuussa yhdeksässä kaupungissa eri puolilla Suomea. Reilu parituntinen konserttielämys sisältää läpileikkauksen Pate Mustajärven 34-vuotisen soolouran ensimmäisistä hiteistä aina tuoreimman, juuri kiertueen alla julkaistavan pitkäsoiton sisältämiin kappaleisiin.

Lisätiedot konserttikiertueesta: http://www.pate.fi/pate-mustajarvi-viiden-vuoden-tauon-jalkeen-soolokiertueelle/

Säännöt:
Arvonta suoritetaan ennakkotilaajien kesken to 8.2. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

p.s. Vai yksi arpa voittaa, joten voit varmistaa itsellesi konserttiliput myös täältä: http://www.pate.fi/Jo liki 40 vuotta kestänyt ura suomirokin huipulla on muovannut Pate Mustajärvestä kaikkien tunnistaman hahmon. Mustajärvi on mies, jonka jokainen suomalainen uskoo tuntevansa, mutta jonka siviiliminä, Pauli, on onnistunut säilyttämään yksityisyytensä vuosikymmenten julkisesta pyörityksestä huolimatta.

Heinäkuussa 2016 60-vuotissyntymäpäiväänsä juhliva Mustajärvi on edelleen iskussa. Täysissä voimissaan on myös miehen luotsaama Popeda-orkesteri, joka kellottaa vuosittain satakunta esiintymistä suomalaisilla keikka- ja festarilavoilla. Keikkailun ohessa Mustajärvi julkaisi 10. sooloalbuminsa ”Taivas on täynnä”. Vuonna 2015 hänet palkittiin maineikkaalla Iskelmä Finlandia -palkinnolla. Ikääntyminen ei näy miehen menossa eikä pyöri mielessä, mutta on tuonut mukanaan ajatuksen siitä, että itselleenkin voi hyvällä omallatunnolla ottaa aikaa.

”Pate on rooli- ja työminä, laulaja, näyttelijä ja viihdyttäjä, mikä milloinkin. Pate ja Pauli elävät symbioosissa, jossa kumpikin tietää paikkansa”, sanoo Pauli. Tässä kirjassa hän kertoo tarinoita elämästään, työstään ja harrastuksistaan sekä siitä, millaista on Pauli Mustajärven arki.

Tätä kirjaa on kirjoitettu Ikurissa, Mustajärvellä ja lukuisilla keikkamatkoilla eri puolella Suomea. Kirjoittavana apuna on toiminut tiedottaja Tina Finn ja kirjan huikeasta kuvituksesta vastaa Mustajärveä jo reilun vuosikymmenen ajan kuvannut Harri Hinkka. 

Mustajärven muistelot edustavat sitä totuutta, jonka hän totuutena muistaa.

Kirjailija

Pauli Mustajärvi

Kommentit