Tarjous

Photoshop CC kuvankäsittely (Petteri Paananen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 34,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 12/2014
  • Kirjailija : Petteri Paananen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-070-7
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

HUOM! Korvaava tuote: http://www.docendo.fi/photoshop-creative-cloud-kuvankasittely-petteri-paananen.html

Photoshop on muiden Adoben ammattiohjelmien tavoin siirtynyt pilveen ja muuttunut Creative Cloud- eli CC-tuotteeksi. Miten tämä vaikuttaa tuotteiden ostamiseen ja käyttöön? Asennetaanko ohjelmat edelleen omalle koneelle? Kuinka usein ohjelmiin julkaistaan päivityksiä? Miten eri kieliversiot ladataan? Maamme suosituin kuvankäsittelyopas vastaa nyt näihin ja moniin muihinkin Creative Cloud -aiheisiin kysymyksiin.

CC-muutosten lisäksi oppaassa käydään läpi tuttuun tapaan kaikki tärkeimmät uudet ominaisuudet sekä keskeisimmät kuvankäsittelyohjeet. Opas on jaettu selkeisiin kuvan säätämistä ja luovaa kuvankäsittelyä koskeviin osiin. Se sisältää kuvan perussäätöjen lisäksi mm. perustiedot värinhallinnasta, häviöttömästä kuvan säätämisestä, laajan valikoiman luovan kuvankäsittelyn niksejä ja paljon muuta.

Opas soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin kuvankäsittelijöille ja valokuvaajille. Tekstissä on huomioitu sekä englannin- että suomenkielisen version käyttäjät. Kirja sopii sekä Mac- että Windows-käyttäjille.

Kirjailija

Petteri Paananen

Petteri "barcoder" Paananen on julkaisun tekemisen ammattilainen. Takanaan hänellä on yli 10 vuotta työskentelyä mainos- ja uusmediatoimistoissa sekä kouluttajana. Ulkoasu ja taitto on syntynyt lukemattomiin kirjoihin, lehtiin, esitteisiin, internetsivuihin ja multimedia-projekteihin. Kouluttajana hän on perehdyttänyt tuhansia oppilaita Adobe -ohjelmien, värinhallinnan, typografian ja julkaisun tekemisen eri aihepiireihin.

Kuva: Mikael KaplarLue lisää

Lisämateriaali

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista