PMMP - KOKO SHOW

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 02/2014
  • Kirjailija : Aku-Axel Muukka
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-041-7
  • Sivuja : 120
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

PMMP eli Paula Vesalan ja Mira Luodin vuonna 2002 perustama poprock-yhtye on viime vuosina ponkaissut yhdeksi maamme suosituimmista ja karismaattisimmista lava-akteista, jonka jokavuotiset pitkät kiertueet ovat olleet loppuunmyytyjä vuodesta toiseen. Toistaiseksi toimintansa lopettanut bändi on palkittu sekä Emmalla että Suomi-palkinnolla ja sen levyjä on myyty melkein 400 000 kappaletta.
 
PMMP/KOKO SHOW-valokuvakirjaan on dokumentoitu yhtyeen viime vuosien ja viimeisen kiertueen ainutlaatuisia tunnelmia backstagen jännittyneistä verryttelytreeneistä ja ilotulitteita kipinöiviltä esiintymislavoilta, keikan jälkeistä euforiaa sekä läheisiä hetkiä muusikoiden ja yleisön välillä. Kuvateosta täydentävät Paulan ja Miran kommentit ja muistelut.
 
AKU-AXEL MUUKKA (s. 1992) on jo useita vuosia kiertänyt PMMP:n keikoilla. Jäähyväiskiertueella hän pääsi yksinoikeudella ikuistamaan bändin sykähdyttävän haikeat hetket, joissa tuoksuu niin latautuneiden esiintymisten rehellinen hiki kuin naftankatkuisen keikkabussin unensekainen matkalaulu.

"Docendon julkaisemaan teokseen on koottu ennennäkemätöntä kuvamateriaalia PMMP:n viimeisiltä vuosilta ja keikoilta. " Cult24.fi

"Tietenkin visuaalisesti upea teos tarjoaa kauniin kokonaisuuden eikä pelkästään PMMP:n ystäville, vaan myös musiikkifanaatikoille sekä intohimoisille valokuvauksesta kiinnostuneille." Muuttolintuja syksyllä -blogi

Kirjailija

Aku-Axel Muukka

Lisämateriaali

Kommentit