Poliittinen ruumis (Kari Häkämies) pokkari

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 4,90 €

Tarjoushinta 2,94 €

  • Ilmestymisvuosi : 01/2013
  • Kirjailija : Kari Häkämies
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522890542
  • Sivuja : 304
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Jaakko Raski on mediakohun myötä kansanedustajapaikkansa menettänyt tamperelainen lääkäri. Hän antaa katkeruudelleen periksi ja ryhtyy toteuttamaan kauan hautomaansa suunnitelmaa. Syntyy vyyhti, jossa poliittiset ääri-ilmiöt, merkilliset ihmissuhteet ja halu saavuttaa jotakin suurta ottavat mittaa toisistaan. 

Kari Häkämiehen kolmannessa dekkarissa Poliittinen ruumis komisario Heikki Söder ja ylikonstaapeli Matti Joronen joutuvat perehtymään niin helsinkiläisten syrjäytyneiden nuorten traagisiin kohtaloihin kuin tapahtuneen henkirikoksen kytkökseen yhteen Suomen lähihistorian mielenkiintoisimmista vakoiluskandaaleista. Politiikan, bisneksen ja median maailmassa yhä useampi haluaa olla suuri sankari ja on valmis sen saavuttaakseen tekemään melkein mitä vain, jopa henkirikoksen. Samanlainen sairas pyrkyryys on tarttunut myös moniin niihin ihmisiin, joiden kyvyt eivät riitä menestymiseen perinteisin tavoin. Tosi-tv, hömppäjournalismi ja poliittiset ääriliikkeet ovat näiden ihmisten näyttämö. 

Poliitikan ja talouden vallakäytön tuntevan Kari Häkämiehen kirja kysyy, mihin oikein olemmekaan matkalla.

Kirjailija

Kari Häkämies

Kari Häkämies

Kari Häkämies, s 1956 Karhulassa, tunnetaan toistaiseksi parhaiten poliittisesta urastaan. Hän toiminut pitkään kansaedustajana, sekä oikeus- ja sisäministerinä ja sisäministeriön kansliapäällikkönä. Tällä hetkellä hän työskentelee Varsinais-Suomen liiton maakuntajohtajana.

Työnsä ohessa Häkämies on kirjoittanut neljä rikosromaania. Niissä näkyy hänen tietämyksensä politiikan sisäpiireistä. Poliittisilla kytkennöillä ja peleillä on tärkeä rooli kirjojen juonessa.

Lue lisää

Kommentit