Pudota painoa, hanki lihaksia – Kuntosali kotona (Riku Aalto, Kalle Kotiranta, Mikko Niiranen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 8,94 €

Kuvaus

Lisätiedot

Kotikuntoilu on innostavaa, tehokasta ja monipuolista. Voit harjoitella kotona oman kehon painolla tai lukuisten erilaisten apuvälineiden avulla. Tämän kirjan avulla avarrat näkemystäsi kotikuntoilusta ja saat vaihtoehtoja sekä virikkeitä harjoitteluun. Muun muassa käsipainot, jumppapallo, kahvakuula, kuminauhat ja gymstick ovat erinomaisia hankintoja kotiharjoitteluun.

Kirja havainnollistaa eri kuntoiluvälineiden parhaat puolet ja opettaa erilaisten liikkeiden avulla käyttämään välineitä. Kirjassa perehdytään myös erilaisiin kodin aerobisiin laitteisiin ja kotikuntosaleihin.

Kirjasta löytyvät havainnollistavat liikekuvat ja -selosteet sekä tämän lisäksi monipuolisia harjoitusohjelmia. Mukana ovat myös ohjeet lihashuoltoon ja liikkuvuusharjoitteluun.

Kirjan avulla saavutat tavoitteesi, oli se sitten lihasmassan kasvattaminen, painonpudotus tai parempi olo.

Riku Aalto on Trainer4Youn perustaja sekä personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Hän on toiminut kouluttajana ja personal trainerina jo 15 vuoden ajan sekä vaikuttanut alalla pian jo neljännesvuosisadan. Riku on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on täydentänyt osaamistaan muun muassa ammatti- ja ravintovalmentajatutkinnoilla, liikuntahallintoja työhyvinvointivalmentajatutkinnoilla sekä lukuisilla alaan liittyvillä täydennyskoulutuksilla. Riku on tuottelias kirjailija 25 kirjan ja yli 500 asiantuntija-artikkelin yhteispanoksellaan.

Kalle Kotiranta on Fitran päätoimittaja, joka työskentelee aktiivisesti liikunnan parissa. Kalle on myös personal trainer ja valmentaja sekä intohimoinen liikunnan harrastaja, joka monipuolisen kestävyysliikunnan lisäksi haastaa itseään uusilla lajeilla ja liikunnan ulottuvuuksilla. Kotiranta on ollut kirjoittamassa kahdeksaa kirjaa ja kustantanut sekä toimittanut kymmeniä kirjoja.

Mikko Niiranen on koulutukseltaan liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi sekä Trainer4You personal trainer, kuntosali- ja ravintovalmentaja. 


Arvostelut

"Kotikuntoilusta innostuneille. Kirja sopii etenkin aloittelijoille. Kuitenkin myös kokenut kuntoilija saa ideoita, miten käyttää vieraampia välineitä tai millainen voisi olla koti-crossfit." Helsingin Sanomat 25.2.2016, Hanna Syrjälä

"Tiivistetysti voisin sanoa, että Pudota painoa, hanki lihasta - Kuntosali kotona sopii monentasoiselle liikkujalle. Asioita selitetään ihan alkeista lähtien, mutta ne kohdat voi kokenut treenaaja ohittaa. Toisaalta aloittelijan on helppo ymmärtää myös ne asiat, jotka on suunnattu sellaisille joilla on jonkinlainen liikuntatausta. Kirja on selkeä, eikä tosiaan vaadi asiantuntemusta sen enempää ravitsemuksesta kuin liikunnasta, jotta pysyy mukana." Hemulin kirjahylly -blogi

Kirjailija

Riku Aalto

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on työskennellyt pitkään koulutustehtävissä liikunta-alan ammattilaisten, kuten kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut useiden lajien kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden kuntovalmentajana. Hän on myös toiminut harjoittelun asiantuntijana mm. Fitness- ja Juoksija-lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Fit4You-TV-ohjelmassa. Fysioterapeutin pohjakoulutustaan Aalto on täydentänyt ammattivalmentaja- ja liikuntahallintotutkinnoilla sekä personal trainer -koulutuksella.

Lue lisää

Kalle Kotiranta

Kalle Kotiranta on päätoimittaja, personal trainer ja valmentaja, joka on erikoistunut kestävyysliikuntaan. Kotiranta on työskennellyt pitkään mediassa ja liikunnan parissa. Hän on ollut kirjoittamassa 12 kirjaa ja kustantanut sekä toimittanut kymmeniä kirjoja.

Lue lisää

Mikko Niiranen

Koulutukseltaan Mikko on liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi sekä Trainer4You personal trainer, kuntosali- ja ravintovalmentaja. 

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista