Antti Tuomainen

Antti Tuomainen (s. 1971) on Vuoden johtolanka -palkittu jännityskirjailija ja yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä nykykirjailijoista. Tuomaiselta on ilmestynyt 6 romaania, ja hänen teoksiaan on julkaistu 28 maassa mukaan lukien Yhdysvallat, Kiina, Saksa ja Brasilia.

Tuomainen on ollut ehdokkaana mm. Isossa-Britanniassa arvostetun Petrona-palkinnon saajaksi, ja tällä hetkellä hän on ehdolla Ranskassa Prix du Balai D'OR 2017 -palkinnon saajaksi.

Hänen romaaneistaan Mies joka kuoli ja Synkkä niin kuin sydämeni on molemmista tekeillä elokuva. Tuomaisen seitsemäs romaani Palm Beach Finland ilmestyy Suomessa syyskuussa 2017.

”Kotimaisen dekkarin kentällä Antti Tuomainen on 2000-luvun ilmiömäinen tähti.” – Aamulehti
”Mies joka kuoli alkaa turhia aikailematta suoraan päähenkilön saamalla kuolemantuomiolla. Alkuasetelma on murhaava, ja lukija on heti koukussa.” – Helsingin Sanomat

”Tuomaisella on kyky aistia ja luoda merkityksiä asioihin, joita niin sanottu arkinen ihmissilmä ei rekisteröi.” – Turun Sanomat
”Tuomaisen kieli ja tarinankuljetus hakevat edelleen vertaistaan suomalaisessa rikosproosassa.” – Etelä-Saimaa

”Helsinki-noirin kuninkaaksi nimitetty Tuomainen on paitsi ylistetty rikoskirjailija myös runoilija. Synkkä niin kuin sydämeni on kylmä kuin Helsinki itse, tumma, hyytävä ja elävästi kirjoitettu romaani pakkomielteestä ja kieroutuneista tunteista.” – Daily Mail (Iso-Britannia)

”Tuomainen kirjoittaa upeasti.” – Publishers Weekly (USA)
”Kansainvälinen rikoskirjallisuussensaatio.” – Dagsavisen (Norja)

Tässä kategoriassa ei ole tällä hetkellä tuotteita

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile erilaisia hakusanoja, tai ota yhteys asiakaspalveluumme.