SQL-opas

Saatavuus: Varastossa

24,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 11/2004
  • Kirjailija : Ari Hovi
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789526306612
  • Sivuja : 291
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Todellinen suomalainen SQL-kielen ”Must have” -perusteos sekä kyselijälle, suunnittelijalle että ohjelmoijalle! Kirjasta saatavilla 13. painos, vuodelta 2013.

Teos esittelee havainnollisin esimerkein SQL-kielen aivan alusta alkaen. Mukana on myös runsaasti monimutkaisempia esimerkkejä ja käytännön ohjeita myös kokeneemmille SQL:n käyttäjille. Kirjan esimerkit käydään läpi viidellä yleisimmällä tietokannalla: Oracle, SQL Server, MySQL, DB2 ja Access. Kirjassa esitellään myös näiden kantojen hyödyllisiä SQL-laajennoksia.
Kootut vinkit ja varoitukset sekä etenkin esimerkit erilaisiin tilanteisiin yksissä kansissa auttavat sinua säästämään sekä aikaa että työtä!

Kirja sopii oppikirjaksi, itseopiskelupaketiksi ja sitä voi mainiosti käyttää myös hakuteoksena laajan hakemistonsa ansiosta.

Kirja on saatavilla eKirjana Ellibsin verkkokaupasta.

Kirjailija

Ari Hovi

FM Ari Hovi toimii käytännön konsulttina yrityksessään, joka järjestää laajasti tiedonhallinnan koulutusta. Hän konsultoi yrityksiä yli 20 vuoden kokemuksella tietovarastoinnissa, tietojen mallinnuksessa, tietoarkkitehtuureissa ja muissa tiedonhallintaan liittyvissä asioissa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja mm. tietokantojen suunnittelusta, tietovarastoinnista ja SQL-kielestä.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit