Suomalainen selviytymisopas - suunnittele, ennakoi, varaudu

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2011
  • Kirjailija :
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 951-0-38005-9
  • Sivuja : 324
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Survivalisti on nykypäivän selviytyjä, ihminen, joka suunnittelee, ennakoi ja varautuu pahan päivän varalle. Survivalisti ei ole uhkarohkea riskinottaja, vaan tekee harkittuja päätöksiä ja välttää turhia riskejä niin kotona, harrastuksissa, lomalla kuin liikenteessäkin. Survivalismi on arkipäiväistä tiedonetsintää, erilaisten taitojen hankkimista ja harjoittelemista sekä terveen maalaisjärjen käyttämistä. Jokainen meistä voi oppia tunnistamaan elinympäristönsä riskit ja harjoitella myös selviytymään niistä.

Nykyaikainen kaupunkiympäristö sisältää paljon erilaisia uhkia, jotka ravistelevat arkeamme. Joskus me joudumme selviytymään myös vakavammista kriisitilanteista, kuten epidemioista, rajuista myrskyistä tai pitkistä sähkökatkoksista. Kaupunkiympäristö ajautuu helposti kaaokseen, jos kansalaiset joutuvat itse vastaamaan sähkön, veden, lämmön tai elintarvikkeiden hankinnasta. Myös liikenne, levottomat kaupunginosat tai vaikkapa läheisellä tehtaalla tapahtuva onnettomuus voivat nopeasti muuttaa totutun arkemme selviytymistaisteluksi.

Suomalainen selviytymisopas käsittelee arkipäiväisiä uhkia ja kriisitilanteita, joita kuka tahansa suomalainen voi tavallisessa elämässään kohdata. Valmistautuminen alkaakin aina perustarpeiden turvaamisesta ja oman lähiympäristön tuntemisesta. Siksi tämän oppaan tarkoitus ei ole keskittyä pelkästään globaaleihin uhkiin, joita media on pullollaan, vaan tarkoitus on saada tavalliset ihmiset tiedostamaan ympärillä olevia riskitekijöitä ja varautumaan niihin omassa arkielämässään, oman harkintansa mukaan. Jokainen meistä voi olla selviytyjä.

Kirja on saatavilla eKirjana Ellibsin verkkokaupasta.

[slideshare suomalainenselviytymisopas-110930001600-phpapp01]

Kommentit