Syntynyt digiaikaan - sosiaalisen median kasvatit

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2010
  • Kirjailija : Don Tapscott
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9510365831
  • Sivuja : 408
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Sosiaalisen median pauloissa olevia nuoria pidetään yleisesti välinpitämättöminä, laiskoina ja itsekkäinä. Jos väitteet pitävät paikkansa, tulevaisuutemme näyttää synkältä. Historian ensimmäinen digitaalisella aikakaudella syntynyt ja varttunut sukupolvi on Tapscottin mukaan kuitenkin jotain aivan muuta.

Nettisukupolvi on kehittänyt lyhyessä ajassa mullistavia tapoja työskennellä, etsiä tietoa ja kommunikoida. Sen sijaan että luuhaisivat passiivisina netissä tai istuisivat toimettomina tv:n ääressä, he osallistuvat aktiivisesti viihteen ja tiedon jakamiseen.

Miten sosiaalinen media vaikuttaa nuorten arviointikykyyn? Miten nettisukupolven aivot käsittelevät tietoa? Miten nuoret saadaan houkuteltua ja sitoutettua työelämään? Kirja vastaa näihin kysymyksiin ja kertoo myös, miten uusi sukupolvi muuttaa yhteiskuntamme toimintatapoja ja miten ennen digitaalista aikakautta syntyneet voivat pysyä tässä muutoksessa mukana.

Erinomaista luettavaa nuorten vanhemmille, opettajille sekä työnantajille!

Lue Outi Lammin arvio kirjasta. (24.1.2011)

Kirjailija

Don Tapscott

Don Tapscott on nGenera Innovation Networkin puheenjohtaja ja johtamisen apulaisprofessori Toronton yliopiston Joseph L. Rotman School of Managementissa. Hänen tuotantoonsa kuuluu toistakymmentä digiaikaa käsittelevää kirjaa. 

Tapscott on suosittu luennoitsija ja konsultti. Hän on opastanut monia organisaatioita digitaalitalouteen, digitaaliseen viestintäkulttuuriin ja tietoyhteiskuntaan liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää

Kommentit