Tee itse saippuaa – 20 ihanaa saippuaa kotiin ja lahjaksi (Sarah Harper)

Saatavuus: Loppu varastosta

14,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 02/2015
  • Kirjailija : Sarah Harper
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 978-952-291-108-7
  • Sivuja : 128
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Hoitavaa kaurasaippuaa, näyttävää ruusunnuppusaippuaa, hauskoja saippuoita lapsille… Tämä upea kirja innostaa tekemään itse kauniita saippuoita luonnollisista aineksista, jotka ovat hellempiä paitsi ihollesi myös ympäristölle.

Artesaanisaippuantekijä Sarah Harper esittelee kaksi keskeistä tekniikkaa – perinteisen kylmämenetelmän ja valmiina myytävän saippuamassan – ja opastaa vaihe vaiheelta valmistamaan monenlaisia saippuoita, palashampoota, kotitekoista pyykinpesujauhetta ja konetiskitabletteja.

Käytännönläheisten ohjeiden ja kätevien vinkkien avulla jokainen voi helposti oppia tekemään saippuoita, joita on ilo käyttää, laittaa esille ja antaa lahjaksi!

Arvostelut

"En kamalasti välitä keinotekoisista ainesosista (missään) ja itse tehtyä arvostaakin eri tavalla. Nyt kun vielä joulu on
ovella niin tästä kirjasta saa aivan ihania lahjaideoita!.. Sarah Harperin kirjoittamassa, 128-sivuisessa kirjassa; Tee itse saippuaa, esitellään saippuanvalmistuksen perustekniikat ja käydään läpi mm. perinteinen kylmämenetelmä sekä valmiina myytävän saippuamassan käyttö. Kirja pursuaa aivan ihastuttavia kuvia jotka imaisevat tunnelmallaan mukaan saippuanvalmistuksen maailmaan."  Lasituvanminiatyyrit-blogi

Kirjailija

Sarah Harper

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista