Tehokas Java EE -sovellustuotanto

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 08/2008
  • Kirjailija : Janne Kuha
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 951-0-34166-5
  • Sivuja : 382
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kuinka edetä Java-kielen perusosaajasta käytännön sovellustuotannon ammattilaiseksi? Tämä teos on suunnattu sovelluskehittäjille, jotka hallitsevat Java-kielen perusteet ja joilla on halu siirtyä seuraavalle tasolle. Teos pohjautuu ketteriin (agile) periaatteisiin ja sovelluskehyksiin, joiden avulla Java EE -sovelluksia voidaan rakentaa ammattimaisemmin. Teos esittelee laajasti suosituimpien sovelluskehyksien käyttöä kirjassa rakennettavan esimerkkisovelluksen kautta. Siinä esitellään ratkaisuvaihtoehtoja muun muassa seuraaviin usein toistuviin haasteisiin:

- tietokantojen tehokas käsittely (Hibernate ja Java Persistence API, JPA)
- sovelluslogiikan rakentaminen (Spring Framework)
- web-palveluiden rakentaminen (Wicket)
- testaus (JUnit ja DBUnit)
- tärkeät kehitystyökalut (Maven, Eclipse ja Subversion)
- palvelimet (Tomcat ja Jetty)

Teos tarjoaa oivan tavan tutustua uusiin sovelluskehyksiin ja kehitysmalleihin sekä hyvän lähtökohdan teoksessa esiteltyjen sovelluskehyksien hallintaan. Kirjaa lukiessaan voi samaistua sovelluskehitystiimin työhön ja sovelluksen määrittelyyn asiakkaan kanssa. Kirja sisältää huomattavan määrän käytännön koodiesimerkkejä, jotka ovat myös ladattavissa osoitteesta www.docendo.fi.

Kirjailija

Janne Kuha

Janne Kuha työskentelee Descom Oy:ssä Java EE -pääarkkitehtina ja on aiemmin työskennellyt muun muassa sovelluskehitysosaston päällikkönä Piilaaksossa Wanadu Inc.:lla (nyk. osa Cisco Systemsiä). Janne on Sunin sertifioima Java EE -arkkitehti ja hänellä on monipuolinen kokemus alalta. Janne on myös vetänyt lukuisia sovelluskehityskursseja Jyväskylän yliopistossa sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutissa.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit