Tehokas treeni puolessa tunnissa - tuloksia functional trainingilla

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2011
  • Kirjailija : Lasse Seppänen, Mikko Paunonen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 951-0-36096-1
  • Sivuja : 270
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Toiminnallinen harjoittelu on kiehtovaa ja sen vaikutukset näkyvät nopeasti sekä arkielämässä parempana ryhtinä, lihastasapainona ja toimintakykynä että urheilijan parantuneena suorituskykynä ja liikejärjestelmän hallintana.

Tämä opas avaa toiminnallisen harjoittelun periaatteita ja käytäntöä. Saat viimeisimmän tietämyksen liikuntakoneiston rakenteesta ja toiminnasta käytännön tasolla – esimerkiksi kehon lihaskalvojärjestelmistä, joiden käytännön hyötyä ei ole aiemmin tiedostettu. Oppaan avulla sinulla on mahdollisuus saada kokonaiskuva ihmisliikkeen ihmeellisyydestä sekä tehokkaasta ja turvallisesta harjoittelusta. Oppaan lopusta löydät treeniohjelmia, jotka toteutat 30 minuutissa. Tehokasta, tuloksellista ja takuuvarmasti hauskaa!

Opas soveltuu kokonaisvaltaisen otteen vuoksi kaikille lihaskunnon kehittämisestä kiinnostuneille harjoittelijoille sekä valmentajille, fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille ja personal trainereille.

Kirjailija

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen työskentelee Trainer4youn koulutuspäällikkönä vastaten mm. personal trainereiden sekä functional trainereiden kouluttamisesta. Lasse on ansioitunut eri lajien urheilijoiden valmentajana ja lajimentorina.

Lue lisää

Mikko Paunonen

Personal trainer Mikko Paunonen toimii Trainer4Youssa Personal trainereiden ja Functional trainereiden kouluttajana. Mikko on päivittänyt viimeisintä valmennusopin tietoutta Suomen lisäksi Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Lue lisää

Kommentit