Tietokoneen käyttötaito 1 - monipuolinen A-korttitutkinto

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 8,94 €

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Suosittu ja arvostettu tietotekniikan perusteos nyt uudistetun A-korttitutkinnon mukaisena!

Uudistuksen myötä A-korttitutkinto vastaa entistä paremmin tietotyöhön kohdistuvia osaamisvaatimuksia. Lisäksi tutkinto on nyt mahdollista sovittaa käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Teoksessa käsitellään A-kortin kolmen kaikille yhteisen moduulin lisäksi kaikki valinnaiset moduulit. Käyttöjärjestelmämoduuli käydään läpi Windows Vista Home Premium  version mukaan ja toimisto-ohjelmat käsitellään Microsoft Office 2007  pakettiin kuuluvien Wordin, Excelin, PowerPointin ja Accessin pohjalta. Internetin käytössä esimerkkiohjelmana on Internet Explorer 7  selain ja kuvankäsittelymoduulissa Adobe Photoshop Elements 7. Mukana ovat myös tietotekniikan perusteisiin ja uusina aihealueina langattoman viestinnän hallintaan ja sujuvaan verkkotyöskentelyyn valmentavat moduulit.

Jokaiseen moduuliin liittyy harjoitustehtäviä. Harjoitusten esimerkkitiedostot tarvittavine malliratkaisuineen löytyvät kirjaan liittyvältä rompulta. Romppu sisältää myös tietotekniikan perussanaston ja Word 2007:n suomi–englanti-sanaston.

Kirjassa on huomioitu myös ECDL Core -tutkinnon vaatimukset.

Kirjailija

Hannu Mäkelä

Hannu Mäkelä on toiminut Docendolla lähes 20 vuotta tietotekniikkakirjojen kielenhuoltajana ja teknisenä tarkistajana. Kirjoittajana hän ollut mukana yli kymmenessä tietokoneen käyttöä opastavassa julkaisussa.

Lue lisää

Outi Lammi

KM Outi Lammi on tuottelias kirjoittaja ja suosittu kouluttaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa useita oppimateriaaliprojekteja ja kirjoittanut lukuisa oppikirjoja, joista pidetään niiden käytännönläheisyyden vuoksi.

Tutustu Outin blogiin http://www.outilammi.fi/blogi/ ja Facebook-sivuun http://www.facebook.com/outilammi.biz - saat lisää hyviä käytännön vinkkejä!

Lue lisää

Lisämateriaali

Kirjan harjoitukset

Internet ja sähköposti -moduuli. 

Harjoitus 13 

Harjoitus 15 

Harjoitus 16 

Harjoitus 17

Harjoitus 18 

Harjoitus 25

Lisäksi edelleen Harjoitukseen 18 liityen: agricola.zipagricola-patsas_harj_18.jpg ja kalastus.rtf

Kommentit