Tervetuloa Docendo.fi -verkkokauppaan!


Olemme uudistaneet verkkokauppamme lokakuussa 2014. Uusi versio on edellistä selkeämpi ja yksinkertaisempi käyttää, toivottavasti Sinäkin tykkäät!

Tässä lyhyesti tärkeimmät muutokset verkkokaupassamme:

- Saamamme asiakaspalautteen perusteella tarjoamme nyt asiakkaillemme kaksi eri vaihtoehtoa tilaamiseen: voit valita, haluatko tilata rekisteröitymättä tai rekisteröityneenä asiakkaana. Rekisteröitymisen etuna on tilausten käsittelyn nopeutuminen, useiden toimitusosoitteiden käyttäminen ja mahdollisuus seurata tilaushistoriaa. Valitettavasti ennen uudistusta 15.9.2014 luodut asiakastunnukset eivät enää toimi uudistetussa verkkokaupassamme. Pahoittelemme tästä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa. Ole hyvä ja rekisteröidy sekä luo tunnuksesi tilauksen yhteydessä uudestaan, jos haluat hyödyntää rekisteröitymistä tilaamisessa ja tilauksiesi hallinnassa, tai käytä mahdollisuutta tilata tuotteesi rekisteröitymättä palveluumme. Rekisteröitymään pääset TÄSTÄ.
- Tuotteiden haku verkkokaupasta on helpompaa: olemme uudistaneet tuotekategoriat ja uusi "Laajennettu haku"  -työkalu on monipuolisempi: voit hakea tuotteita nimellä, kuvauksella, hinnalla, isbn:llä tai kirjailijan nimellä.
- Yksityisasiakkaille tarjoamme verkkomaksun lisäksi myös luottokorttimaksun vaihtoehdoksi.
- Tarkat tilausohjeet vaihe vaiheelta löydät TÄSTÄ

Jos sinulla on ongelmia kaupan käytössä, niin otathan meihin heti yhteyttä. Asiakastyytyväisyys ja palaute on meille ensiarvoisen tärkeää jotta voimme kehittää kauppaamme. Lähetä palautetta meille osoitteeseen info@docendo.fi.

Toimitus- ja maksuehdot:


- verkkokaupan toimitusmaksu: 4,90 euroa/tilaus, tilaukset toimitetaan Postin kirje- tai pakettilähetyksenä. Yli 50 euron arvoiset tilaukset ilman postikuluja!
- Postin pikapakettilähetykset yritysosoitteisiin 14,90 euroa/tilaus, SmartPost – toimitus Postin pakettiautomaattiin, 5,90€
- sähköposti- ja puhelintilausten toimitusmaksu 8 euroa/lähetys
- toimitusaika noin 5 arkipäivää
- laskutus mahdollinen yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille, sovi erikseen asiakaspalvelumme kanssa, info@docendo.fi
- ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron
- alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella
- pidätämme oikeuden muutoksiin
- verkkomaksut Paytrailin kautta.

Toimitukset ulkomaille - Shippings to foreign countries
- Minimitilaus 50 euroa + toimitusmaksut
- Shippings to foreign countries: minimum order amount of 50 euros + shipping fees.


Palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
 
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• tilinumerosi
• kopio tilauksesi lähetyslistasta

Palautusta varten tarvitset asiakasapalautustunnuksen, jonka saat asiakaspalvelusta. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.