Tervetuloa Docendo.fi -verkkokauppaan!


Olemme uudistaneet verkkokauppamme lokakuussa 2014. Uusi versio on edellistä selkeämpi ja yksinkertaisempi käyttää, toivottavasti Sinäkin tykkäät!

Tässä lyhyesti tärkeimmät muutokset verkkokaupassamme:

- Saamamme asiakaspalautteen perusteella tarjoamme nyt asiakkaillemme kaksi eri vaihtoehtoa tilaamiseen: voit valita, haluatko tilata rekisteröitymättä tai rekisteröityneenä asiakkaana. Rekisteröitymisen etuna on tilausten käsittelyn nopeutuminen, useiden toimitusosoitteiden käyttäminen ja mahdollisuus seurata tilaushistoriaa. Valitettavasti ennen uudistusta 15.9.2014 luodut asiakastunnukset eivät enää toimi uudistetussa verkkokaupassamme. Pahoittelemme tästä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa. Ole hyvä ja rekisteröidy sekä luo tunnuksesi tilauksen yhteydessä uudestaan, jos haluat hyödyntää rekisteröitymistä tilaamisessa ja tilauksiesi hallinnassa, tai käytä mahdollisuutta tilata tuotteesi rekisteröitymättä palveluumme. Rekisteröitymään pääset TÄSTÄ.
- Tuotteiden haku verkkokaupasta on helpompaa: olemme uudistaneet tuotekategoriat ja uusi "Laajennettu haku"  -työkalu on monipuolisempi: voit hakea tuotteita nimellä, kuvauksella, hinnalla, isbn:llä tai kirjailijan nimellä.
- Yksityisasiakkaille tarjoamme verkkomaksun lisäksi myös luottokorttimaksun vaihtoehdoksi.
- Tarkat tilausohjeet vaihe vaiheelta löydät TÄSTÄ

Jos sinulla on ongelmia kaupan käytössä, niin otathan meihin heti yhteyttä. Asiakastyytyväisyys ja palaute on meille ensiarvoisen tärkeää jotta voimme kehittää kauppaamme. Lähetä palautetta meille osoitteeseen info@docendo.fi.

Toimitus- ja maksuehdot:


- verkkokaupan toimitusmaksu: 4,90 euroa/tilaus, tilaukset toimitetaan Postin kirje- tai pakettilähetyksenä. Yli 50 euron arvoiset tilaukset ilman postikuluja!
- Postin pikapakettilähetykset yritysosoitteisiin 14,90 euroa/tilaus, SmartPost – toimitus Postin pakettiautomaattiin, 5,90€
- sähköposti- ja puhelintilausten toimitusmaksu 8 euroa/lähetys
- toimitusaika noin 5 arkipäivää
- laskutus mahdollinen yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille, sovi erikseen asiakaspalvelumme kanssa, info@docendo.fi
- noudatamme yleisiä postimyyntiehtoja – tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus
- ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron
- alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella
- pidätämme oikeuden muutoksiin
- verkkomaksut Paytrailin kautta

Toimitukset ulkomaille
- Minimitilaus 50 euroa + toimitusmaksut

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.